ai robot

KMD's principper for ansvarlig Ai

HR og medarbejdere

Fordomsfri

 

Personlig udvikling

Forklarlig

It-sikkerhed

Personsikker

Omsorg

Samfundsgavnlig

Skræddersyet løsning

Troværdig

Frigør menneskelige ressourcer

Den usikkerhed, der tidligere har omgærdet AI, er blevet afløst af konkrete, brugbare løsninger. I privatlivet, i erhvervslivet og i det offentlige findes der masser af eksempler på AI, der hver dag hjælper mennesker med at løse mere eller mindre avancerede opgaver.

Fællesnævneren for løsningerne er, at de er med til at frigøre menneskelige ressourcer. Der er mange opgaver, hvor en computerintelligens hurtigere og mere præcist kan overskue større datamængder, end den menneskelige hjerne nogensinde bliver i stand til. I den forstand er AI med til at udvide spændvidden for menneskers formåen. 

 

Blandt verdens førende indenfor AI

I KMD designer, leverer og udvikler vi AI-løsninger, der finder bred anvendelse i Danmark og andre lande i Europa. Vi leverer bl.a. løsninger til administration, sundheds-, finans- og energisektoren, hvor vi hjælper med at reducere omkostningerne, højne effektiviteten, øge væksten, forebygge risici og skabe bedre kundeoplevelser.

Vi er ejet af NEC, som er verdens førende virksomhed indenfor AI. Sammen bygger vi robuste, innovative platforme og produkter, og vi yder rådgivning, der hjælper virksomheder med at realisere det potentiale, der er særegent for netop deres organisation. Vores dataetiske rettesnor sikrer, at løsningerne bygger på tillid, åbenhed og samarbejde mellem os og vores kunder.

 
Samarbejdsmøde på kontor

Vil I gerne høre om jeres muligheder indenfor AI?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål – send en besked via formularen eller kontakt Anders og Rene på tlf.: +45 4174 3679.

Mand trykker på smartphone