Genkendelse af fingeraftryk

KMD & Biometri

KMD er ejet af NEC, som er en af verdens førende indenfor udvikling af biometriske teknologier. Dette åbner op for muligheden at KMD kan tilbyde biometriske løsninger i verdensklasse hvor sikkerhed og brugervenlighed er kernen i løsningerne.

En teknologi som ansigtsgenkendelse kan i mange situationer gøre brugeroplevelsen nærmest transparent, fx når man boarder et fly eller køber en vare i en butik. Men det kræver selvfølgelig at brugeren på forhånd har givet sin tilladelse, da etik og databeskyttelse også er et væsentlig element i en biometrisk løsning.

Hans Jayatissa, CTO i KMD

KMD's teknologiradar

Vi har bygget en teknologiradar for at give dig et overblik over, hvilke teknologier vi i KMD anser for at have mest potentiale. Teknologiradaren viser, hvilke teknologier vi arbejder med samt hvor implementeringsparate de er. Fælles for dem alle er, at det er de teknologier, vi tror på vil ændre organisationer, virksomheder og deres medarbejdere og samfundet vi understøtter.

KMD teknologiradar

Hvordan kan KMD hjælpe din virksomhed i gang?

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed? Så kontakt Hans Jayatissa, CTO, til en uforpligtende snak.

Hans Jayatissa