Mand, der sidder ved et bord med sin mandlige og kvindelige kollega, imens han forklarer dem noget

It-løsninger og software til det offentlige og erhverv

Jeres valg af it-løsning har stor betydning for kvaliteten af den daglige opgaveløsning. KMD har erfaring og ekspertise i at udvikle softwareløsninger, som er skræddersyet til at imødekomme behovene i den offentlige sektor og i det private erhverv.

Vores løsninger

KMD hjælper jeres organisation med at løse morgendagens udfordringer gennem professionelle og tilpassede it-løsninger. Vores løsninger dækker blandt andet over særligt udviklede brancheløsninger samt software og strategisk rådgivning, der løfter jeres organisations kernefunktioner til nye højder.

It-løsninger til den offentlige sektor

KMD har en lang og bred erfaring som leverandør af softwareløsninger til det offentlige. Vi hjælper kommuner, stat og regioner med at komme tættere på medarbejdere og borgere.

Lev op til kravene om digital adgang og borgerinddragelse

Der bliver stillet stadig større krav om digital tilgængelig og gennemsigtighed i det offentlige. Borgere skal have adgang til deres personlige data og til brugervenlige selvbetjeningsløsninger. Offentligt ansatte skal hurtigere kunne skabe overblik og sammenhæng mellem data for at servicere stakeholdere og håndtere komplekse sager. KMD leverer løsninger og yder rådgivning, så I altid er på forkant med digitaliseringen.

UX på nettet
Økonomisk vækst

Vi leverer services der udvikler og optimerer jeres sektor

Jeres valg af it-løsning har stor betydning for kvaliteten af den daglige opgaveløsning. I KMD får I en kompetent samarbejdspartner, der tilbyder rådgivning, udvikling, implementering, infrastruktur og drift. Vi er kort sagt med jer hele vejen og har altid fokus på jeres specifikke behov.

It-løsninger til erhverv

Vores business software hjælper jer med at optimere den daglige forretningsdrift. Vi leverer teknologi og rådgivning, der understøtter udvalgte brancher og generelle virksomhedsbehov på tværs af industrier.

End-to-end-leverandør af standard cloud-enablede it-løsninger

KMD er end-to-end-leverandør af standard cloud-enablede løsninger. Vi har fokus på cloud-baserede standardløsninger, der understøtter jeres digitale transformation og som nemt kan integreres med jeres øvrige løsninger. Vores udgangspunkt er jeres forretning, vækstambitioner og konkurrencesituation. Altid. Vores mål er nemlig at skabe kreative, digitale løsninger og services, der skaber sammenhæng og værdi for jer og jeres kunder.

Cloud-løsninger
Få en skræddersyet it-løsning

Der er fart på den digitale transformation. Kan i følge med?

Den digitale transformation har sat virksomheder verden over under pres. Det haster med at få trimmet egne it-omkostninger og sætte medarbejdernes produktivitet i vejret. KMD udvikler, designer og drifter markedsledende løsninger til alle virksomhedsbehov. Vi står selv bag flere af løsningerne. Herudover samarbejder vi med nogle af verdens førende teknologivirksomheder såsom SAP, IBM og Microsoft og tilbyder derudover en række selvstændige sikkerheds- og forretningsapplikationer. Vores tilgang kombinerer indsigt i jeres forretning med teknologisk viden fra vores eksperter.

KMD rådgiver jer om valg af it-løsning

Det kan virke uoverskueligt at vælge de helt rette løsninger. Derfor sidder vores kyndige rådgivere klar til at hjælpe jer med at finde frem til de typer af software, der matcher jeres udfordringer og opgaver.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her