Smilende medarbejder, der lytter til sin kollega tale

Bruger- og medlemspleje er essentielt for jer

Flere områder og sektorer er under pres og især arbejdsmarkedet er et område, der er under en konstant politisk observation. Der er skrappe krav til fremvisning af resultater og givende tiltag. Det er et område med stor kompleksitet og hvor det teknologiske og digitale bagland skal kunne imødekomme jeres, og brugernes, ønsker for fremtiden samt de udefrakommende krav. Samtidig skal jobcentre, forbund og a-kasser omstille sig til en ny digital virkelighed, der styrker fremdrift, dialog og styring.

Endelig er brugernes voksende forventninger et kapitel for sig. Nye digitale løsninger skal være stadig mere brugervenlige, funktionelle og mobile.

I det komplekse landskab af politiske og digitale forandringer ser vi i KMD behovet for et robust digitalt afsæt: nye, fleksible løsninger, der kan følge med de nye krav. Det er afgørende, at I kan skabe og dokumentere en effektiv indsats.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den arbejdsmarkedløsning, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Arbejdsmarked.

Tilmeld dig her