cafe

Giv jeres medlemmer mere for mindre

Når den danske arbejdsstyrke vælger forbund og a-kasse, har de høje forventninger. De vil have nye services, faglighed, personlig rådgivning og unikke fordele, men de vil betale mindre. Det lægger pres på jer - og samtidig ånder konkurrenterne jer i nakken.

Det er den virkelighed, KMD Føniks er udviklet til. En åben og fremtidssikret løsning, der giver jer mulighed for at gå offensivt ind i kampen om medlemmerne - og holde jeres omkostninger i stramme tøjler.

”Vores forventning er, at vi med KMD Føniks kan frigive ressourcer, så vi i endnu højere grad kan levere en personlig service til vores medlemmer og sikre en høj kvalitet i sagsbehandlingen,” forklarer Direktør i Frie Jesper Wengel.

Løsningen når hele vejen rundt, både om jeres forretning og om medlemmernes ønsker.

For det første er det et meget brugervenligt system. Det er pædagogisk og behageligt at navigere i, og så ser medarbejderne kun det, der er relevant for dem. Når en medarbejder har afsluttet en opgave, lukker de opgaven ned, og så kan de fortsætte til den næste. På den måde bliver arbejdsdagen brudt ned i små, overskuelige enheder, og det er rent psykologisk en meget tilfredsstillende måde at løse sine opgaver på.

Karsten Winther Hansen, Souschef i FRIE

Brug tiden bedre

Det er ikke a-kassedrift, udbetalinger og sagsbehandling, der tiltrækker nye medlemmer. Det skal bare køre så let som muligt, og det gør det med KMD Føniks. Digitaliseringen letter jeres processer lige fra hvervning af medlemmer til sagsbehandling og udvikling af medlemsløsninger:

  • Automatisering overtager en stor del af jeres eksisterende arbejdsgange.
  • Guider hjælper jer hurtigt frem til korrekte, lovmedholdelige beslutninger.
  • Selvbetjening gør, at medlemmerne klarer mere selv.

For jer betyder det, at I kan flytte ressourcer fra administration til det arbejde, der tiltrækker og fastholder medlemmerne. Service, faglig rådgivning, kommunikation og ikke mindst: Udvikling af nye fordele.

Implementeringen af KMD Føniks er en succeshistorie, der blev fejret hos fagforeningen Frie. Løsningen skal være med til at gøre hverdagen nemmere for Fries medarbejdere, så de bedre kan service deres medlemmer. Samtidig får det også stor betydning for Fries medlemmer, der ud over bedre service også vil opleve en målrettet brugeroplevelse, når de benytter Fries medlemsportal.

Bliv en del af medlemmernes liv

Jeres medlemmer er vant til at have livet med i lommen. Mail, Mobile Pay, rejseplaner, sociale apps - det hele ligger på mobilen, og det kommer I også til med KMD Føniks.

Fra mobil, tablet og computer kan medlemmerne nå jer døgnet rundt, og de kan klare mange forespørgsler selv uden ventetid. De kan også kommunikere med jer online - med de fordele, det giver for både dem og jer.

Stå stærkt i dag - og i morgen

Omkostningerne er et nøgleord, når I skal have overskud til faglighed og service. Derfor har vi udviklet KMD Føniks som en stærk standardløsning, der bygger den vigtige bro mellem a-kassens lovbundne opgaver og forbundets medlemsservice.

Løsningen er både fleksibel og skalerbar. Det giver jer mærkbare fordele:

  • Den er nem at integrere i jeres nuværende it-portefølje
  • Den er klar til brug uden dyre skræddersyede tilpasninger
  • Den giver jer et stærkt afsæt for at stå helt skarpt i konkurrencen om medlemmerne
  • Den holdes ajour med nyeste lovgivning

Gode grunde til at overveje KMD Føniks

  • Løsningen har høje automatiseringsgrader, der sikrer effektiv sagsbehandling og hurtig respons til medlemmet.
  • Alle medlemsdata er samlet et sted med færre fejl og dobbeltregistreringer.
  • Medlemmerne får digital adgang til jer 24/7, og I får overskud til at støtte dem gennem hele arbejdslivet.

Brug for hjælp til at komme videre?

Vil du gerne høre mere om mulighederne med KMD Føniks? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD til området for forbund og a-kasser.

Tilmeld dig her