Børn leger i mooncarts på trafiklegeplads

FORBEDRER BØRNS INDLÆRINGS IGENNEM LEG & LÆRING

Børn og uddannelse

Læring

YOLI understøtter lærerplantemaer ved kontinuerligt at udvikle nye spil, som stimulerer sociale, såvel som faglige kompetencer hos det enkelte barn.

Skræddersyet løsning

Leg

YOLI er et interaktivt spil som inddrager kroppen, sanserne og fantasien i den fælles aktivitet.

Tablet

Mindre skærmtid

Skærmene påvirker børnenes søvn og koncentration negativt, ligesom et for stort skærmbrug øger risikoen for overvægt og depression.

Et holistisk perspektiv læring

Ledende forskning indenfor børnepædagogik og læringsstile viser, at vi alle lærer forskelligt. Det er derfor vigtigt, at læring er tilpasset det enkelte barns specifikke læringsstil. YOLI’s læringsbræt favner alle fire læringsstile og giver dermed alle børn muligheden for at lære igennem leg – uanset læringsstil.

et holistisk perspektiv læring
Uddannelse i it-løsninger og processer

Forskning

Kenn Dunn & Rita Dunn har igennem 20 år forsket i individuelle læringsstile, som i dag er kortet ned til fire kategorier af læringsstile. Senere hen har forskere videreudviklet på disse koncepter, hvor især Svend Erik Schmidt har haft stor succes med at implementere disse læringsstile i danske institutioner og tilmed påvist en signifikant forbedring af det faglige niveau.

Uanede mængder spil

YOLI byder på masser af forskellige spilmuligheder – fra begrebsspil til huskespil og quizzer. Børnene kan spille selv uden voksendeltagelse – eller spillet kan være en voksenstyret aktivitet, som udfordrer børnenes fantasi, leg og læring på nye måder. 

Spillene understøtter Den styrkede pædagogiske læreplan. Det unikke ved YOLI er, at det er udviklet i samarbejde med pædagoger, og at de enkelte spil kobler sig direkte til temaerne i Den pædagogiske læreplan.

Analyse af processer og systemer
Automatisering af opgaver

Abonnement // Game-as-a-service

Har du først en YOLI, er mulighederne for nye spil uendelige. Der udvikles hele tiden nye spil, der udfordrer alle sanser, og understøtter de forskellige dele af den styrkede pædagogiske læreplan. Med et abonnement, får du mulighed for at få nye spil hver måned. På den måde bliver børnene kontinuerligt udfordret på nye måder og YOLI er nemt at integrere som en vedvarende, sjov og udviklende aktivitet i den pædagogiske hverdag.

 

Uanede mængder af spil

Uanede maengder af spil
uanede maengder af spil

bornholm Regionskommunes medvirkning

Bornholms Regionskommune har været en del af udviklingen af YOLI 

Spillets enkelthed og muligheder gør det unikt, og det at man får nye spil, som man kan bytte ud med nogle andre spil, er rigtig godt! Det giver fornyelse og gør spillet dynamisk

Laila, Pædagog i natur- og skovbørnehuset, Bornholms Kommune

HENT BROCHUREN OG FÅ DET KOMPLETTE OVERBLIK

Brochure

Gør Læring sjov og spændende

YOLI er skabt specielt til hverdagen i børnehaverne, og arbejdet med at udvikle børnenes kompetencer. Men YOLI er meget mere end et spil, ligesom et spil kort kan en YOLI bruges på tusindvis af forskellige måder.

Hent og læs

VI SIDDER KLAR TIL AT BESVARE JERES SPØRGSMÅL

Vores eksperter indenfor YOLI sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om læringsbrættet samt svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os