Kolleger taler sammen på gang

Overblik til alle - forvaltning, ledelse og lærere

Rammerne for undervisningen er blevet mere fleksible, og det har gjort ressourcestyringen i folkeskolen mere kompleks. Hvordan kan skolelederen for eksempel koordinere flydende skemaer med det rette antal lektioner til eleverne? Eller organisere aldersintegreret indskoling, hvor elevens mål og læring er kompasset?

KMD Personale samler trådene, så I kan sikre, at alle hensyn falder i hak. Forvaltning, skolekontor og lærere arbejder i samme løsning, så I får oplysningerne indberettet ved kilden og mulighed for at bruge dem effektivt. Blandt andet til styring, skemalægning og samarbejde.

En mand og to kvinder ved et skrivebord, der kigger på skærmen på en bærbar computer
En hånd på tastaturet af en bærbar computer, og en hånd der peger på skærmen

Luft til det faglige løft og egen indgang til lærerne

Ressourceplanlægningen omfatter alle typer fag – for alle skolens personalegrupper og med det fulde overblik over personalets ansættelsesforhold. For eksempel kan en pædagog med flere roller også have flere ansættelsesforhold. Løsningen fokuserer på at bruge lærernes tid optimalt, også til vikardækning. På den måde undgår I overtidsbetaling og undertid.

Med KMD Personale kan lærerne også selv følge med i egne opgaver, tillæg, mødetider osv. De kan nemt få overblik over for eksempel fravær, omsorgsdage og feriedage. Med teammodulet kan de også selv planlægge uge for uge. Ved at lægge planlægningen i lærernes egne hænder, kan de i højere grad tilgodese elevernes behov.

Skemalægningen er lynhurtig

Skemalægningsmodulet i KMD Personale har en lynhurtig optimeringsgenerator, der kan håndtere jeres komplekse forhold. For eksempel kan den tage højde for både praktiske og pædagogiske forhold samt skolens ønsker til vægtning af krav.

Modulet analyserer automatisk, om indtastninger logisk kan gennemføres, og efter skemalægningen kan skemalæggeren analysere afvigelserne fra kravene.

Skolebørn griner på skolegang
Mand og kvinde kigger på grafer på computer

Løsningen er altid ajour

Vi holder løsningen ajour i tæt dialog med både KL, interesseorganisationerne og vores kunder. KMD Personale kommer også til at spille med i Samarbejdsplatformen under Brugerportalsinitiativet, når den bliver implementeret.

Se hvordan Vejen Kommune anvender KMD Personale.

Gode grunde til at overveje KMD Personale

Workflow

I får samlet administrationen af alle personalegrupper ét sted

Moduler

Forvaltning, skoler og lærere arbejder i én og samme løsning

Tid og tidsregistrering

Skemalægningen går lynhurtigt

Kalender

Lærerne har deres egen indgang til både administration og planlægning i teamet

Find luft til det daglige løft

KMD Personale brochure
Brochure

Overblik til alle

Fagligheden står højt på skolernes skema, og ledelsen har albuerummet til at gøre en forskel lokalt. Men hvilke udfordringer fylder hos jer - på den enkelte skole og i kommunalt regi? Og hvordan kan I bruge kræfterne bedst for at holde fokus på det faglige løft?
Det er den opgave, KMD Educa Personale er skabt til at løse – for både forvaltning, skoleledelse og lærere.

Hent og læs

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Personale? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Merete Lind-Nielsen, Senior Consultant, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Merete Lind Nielsen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her