Karekterer af børn

Nyt kursuskatalog

MinUddannelse lancerer et nyt kursuskatalog fyldt med inspirerende workshops, der med udgangspunkt i hverdagens arbejde med undervisning i folkeskolen, skal hjælpe lærerne og pædagogerne videre i arbejdet med læringsplatformen. MinUddannelse kan nemlig være det centrale omdrejningspunkt for jeres skoleudvikling, men hvis læringsplatformens fulde potentiale skal udrulles, kræver det oftest hjælp til at komme videre.

Kataloget har 5 temaer i fokus:

  • Samarbejdet om årsplanlægningen
  • Elevplan og forældresamarbejde
  • Mål med mening – arbejdet med læringsmål i en travl hverdag
  • Pædagogernes rolle i læringsplatformen
  • Projektorienteret arbejde med udgangspunkt i 21st Century Learning Skills

Udover de nævnte temaer kan workshops naturligvis specialdesignes til netop jeres behov.

Læs mere om de spændende og inspirerende workshops

MinUddannelse - Årsplanlægning
Brochure

Workshop: Årsplanlægning

Alt starter i årsplanen. Bliv klogere på sammenhængen mellem årsplan og elevplan, og lær at skabe helhed i dit arbejde med planlægning og evaluering, så du på sigt slipper for ekstraarbejde.

Hent og læs
MinUddannelse - Den dynamiske elevplan og det gode forældresamarbejde
Brochure

Workshop: Den dynamiske elevplan og det gode forældresamarbejde

Elevplanen i MinUddannelse er en dynamisk, meningsfuld opsamling af viden omkring elevens læring og trivsel, som elever, forældre og pædagogisk personale hver især kan bidrage til. Elevplanens forskellige dele giver mulighed for at tage afsæt dér, hvor det giver bedst mening i forhold til den enkelte elev – det handler om at skabe en god og konstruktiv, fremadrettet dialog om læring og trivsel skole og hjem imellem.

Hent og læs
MinUddannelse - Målsætning og evaluering
Brochure

Workshop: Målsætning og evaluering

Gode, tydelige og nemt evaluérbare læringsmål danner rammen for det dynamiske arbejde med elevplanen, og de er alfa og omega for den målfokuserede undervisning. I MinUddannelse er der rig mulighed for at arbejde med læringsmål og Tegn på Læring på forskellige måder, og vi vil gerne støtte op om den måde, I tænker læringsmål og evaluering på.

Hent og læs
MinUddannelse - Pædagogernes arbejde med UU og alsidig udvikling
Brochure

Workshop: Pædagogernes arbejde med UU og alsidig udvikling

Pædagogernes rolle i folkeskolen er blevet styrket, og flere steder er deres stærke pædagogiske kompetencer vekslet til et øget fokus på Understøttende Undervisning og Alsidig Udvikling i klasserummet. Lad os vise jer, hvordan MinUddannelse kan hjælpe med at give pædagogerne et større overblik og nemmere mulighed for at byde ind i planlægningen af undervisning.

Hent og læs
MinUddannelse - Projektarbejde og 21st century learning skills
Brochure

Workshop: Projektarbejde og 21st century learning skills

Det at arbejde projektorienteret kræver struktur om kommunikation og evaluering. Lad os vise jer, hvordan vi ser MinUddannelse som ”motoren” og det naturlige centrum, når I skal arbejde med projektopgaven – eller blot projektarbejde mere generelt – men også når fremtiden banker på, og I ønsker at arbejde problemorienteret med fokus på 21st Century Learning Skills.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Anette Falkner Larsen

Anette Larsen

Business Line Manager, Vejledning & Læring i B&U

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her