Fem børn der sidder på hug foran en hinkerude

Fordele ved MU Elev

MU Elev er fundamentet i skolens administrative it-landskab og er designet til at være:

Hardware, software og licenser

Webbaseret

MU Elev sikrer, at brugeren ikke længere er tvunget til at sidde ved den samme computer, hvor programmet skal være installeret. Brugeren får et unikt ID og kan derfor arbejde ved hvilken som helst computer med adgang til internettet. Vi sikrer til enhver tid, at alt hvad du som bruger har foretaget dig, bliver gemt, samt at der er backup.
Sammenhæng

Rollebaseret

MU Elev er rollebaseret, hvilket betyder, at forskellige roller har hver deres adgang til værktøjet, og dermed kun ser det, der er relevant for den enkelte bruger. Af roller kan nævnes forældre, lærere, skolekontor og forvaltning
Professionel it-rådgivning fra KMD

Assisterende

MU Elev er assisterende, hvilket betyder, at værktøjet et udviklet til, at det til enhver tid vil guide dig med relevante forslag i forhold til opsætning og opgaveløsning. Værktøjet handler ud fra et indbygget og indstilbart årshjul, der hjælper brugeren med at få opsat de relevante rammer for at kunne løse nødvendige opgaver på det rette tidspunkt. Det kunne eksempelvis være elevindskrivning, prøveoprettelser, automatisk genereret fraværsstatistik, observationslister i forhold til bekymrende fravær osv.
Enterprise Content Management

Opgavebaseret

MU Elev er opgavebaseret. Værktøjet er som elev-administrativt værktøj en nytænkning af den virkelighed, vi kender i dag. Det er ikke længere (alene) et elevkartotek med en række udvidede funktioner. Det er et værktøj, der er designet til at hjælpe med at løse de relevante opgaver, skolen skal løse.

Fremtidens værktøj har en række menupunkter, der hver især indeholder muligheder for på bedst mulig vis at løse de tilhørende opgaver.

Elevlister, elev-stamkort osv. vil også i fremtiden være et bærende element i MU Elev. Værktøjets søgefelt øverst på alle sider giver fortsat adgang til en række mulige listesøgninger, hvorved der til enhver tid er let adgang til de stamoplysninger, der er så vigtige i mange situationer.

Værktøjet udvider dermed sin funktionalitet, således brugeren altid selv afgør, hvorledes man bedst skønner at kunne løse den enkelte opgave bedst – ud fra egne vaner og arbejdsmetoder. Der er altid den størst mulige grad af frihed ift. at  få løst opgaven på bedt mulig måde.

 

Modulopbygget løsning til elevadministration

Miniature af MU Elev faktaark
Faktaark

MU Elev

Hent og læs vores faktaark til MU Elev her.

Hent og læs
Folkeskolelærer underviser børn i skole

MU Elev er afløseren for KMD Educa Elev

Læs mere om KMD Educa Elev her

Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål

Vores eksperter inden for uddannelsessektoren sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om vores digitale løsninger og få svar på jeres spørgsmål.

Merete Lind Nielsen
Felt er påkrævet