Effektivisering

Effektive arbejdsprocesser

STUDICA er udviklet med et stærkt fokus på at understøtte skolernes arbejdsgange mere optimalt. Det har krævet et tæt samarbejde mellem vores pilotskoler og vores UX-designere, som sammen har kortlagt de opgaver, der kalder på it-understøttelse ude på skolen til gavn for både personale og elever. Brugen af nyeste teknologi og lang erfaring inden for softwareudvikling har sikret, at der er blevet tænkt i nye baner for at understøtte skolernes arbejdsgange mere effektivt og enkelt. 

Brugerinddragelse

sammen bygger vi løsningen

En hjørnesten i udviklingen af STUDICA er brugerinddragelse. Kun sammen med brugerne, som kender hverdagen og opgaverne på en skole, kan vi udvikle den løsning, som understøtter sektoren på bedste vis. Vores samarbejdsskoler er med i processen fra idé og design, til udvikling og test – og undervejs med alle de justeringer og gode idéer, som altid vil dukke op i en agil udviklingsproces. 

Automatisering

Automatikken klarer det trivielle

STUDICA hjælper dig med at løse de administrative opgaver. Arbejdsprocesserne bliver understøttet trin for trin, så du ikke glemmer noget. Automatikken i STUDICA sørger også for, at eleverne bliver frameldt de hold, de har fået merit for og meget mere.

ET SYSTEM DER DÆKKER HELE OMRÅDET

STUDICA understøtter både erhvervsuddannelser og
erhvervsgymnasiale uddannelser, såvel som almene gymnasiale uddannelser.
STUDICA er med andre ord en it-løsning, som favner bredt og som kan håndtere
mange forskellige uddannelsesretninger i én platform.

Personlig overlevering

Administration og ledelse

STUDICA understøtter alle de arbejdsprocesser og opgaver der skal være med til at sikre, at en skole kan drives og administreres på mest effektiv vis. 

Udveksling af filer

Lærer

Som lærer har man adgang til de dele af STUDICA, som er relevante i forhold til opgaveløsningen og som dækker over de lidt mere pædagogiske områder.

Facetime

Elev app

I STUDICA App’en kan man som elev få overblik over skema, fravær og beskeder fra skolen – direkte fra mobilen.

Samarbejde

Microsoft Teams

STUDICA for Teams er lærernes og elevernes primære arbejdsredskab og sikrer samtidig, at relevante data til og fra studieadministrationen flyder automatisk.

 

SKI rammeaftaler

Tværgående samarbejde

STUDICA kan benyttes af alle roller på skolen, lige fra elever til ledelse, hvilket er med til at sikre en it-understøttelse af det tværgående samarbejde i dagligdagen. 

FREMTIDENS MEST EFFEKTIVE STUDIESYSTEM

STUDICA er et moderne og effektivt studiesystem indenfor administration, ledelse og undervisning. Klik på emnerne herunder for at læse mere.

Intuitiv brugergrænseflade

Vi ved, hvor vigtig den gode brugeroplevelse er for kundetilfredsheden – derfor har vi et konstant fokus på brugervenlighed. Et intuitivt design og assisterende funktioner skal sikre, at man som bruger føler sig godt ledsaget i arbejdsgangene gennem STUDICA og føler sig hjulpet i opgaveløsningen.

It sikkerhed på computeren

Sikker dataudveksling

Sikkerhed og håndtering af persondata anser vi som en del af vores kerneopgave. STUDICA krypterer og beskytter personfølsomme oplysninger og understøtter det altid vigtige fokus på GDPR. Derudover registrerer STUDICA
alle hændelser relateret til person- og økonomidata i løsningen således, at en logning vil kunne kortlægge et eventuelt sagsforløb om datasikkerhed.  

Én sky på blå himmel

En cloud-løsning

STUDICA er bygget i Microsoft Azure, hvor behovet for ressourcer kan justeres op og ned alt efter belastning i forbindelse med sæsonbetonet travlhed. Systemet driftes 100% i skyen hos Microsoft, hvilket betyder, at intet skal installeres på skolernes miljø. Alt der kræves, er blot en stabil internetforbindelse.

To unge piger kører i bus

Samarbejde på tværs i skolen

STUDICA kan benyttes af alle roller på skolen, lige fra elever til ledelse. STUDICA er udviklet med fokus på, at data skal være til rådighed der, hvor det skal bruges og for dem, som skal bruge det. For at understøtte effektive arbejdsprocesser er det ligeledes vigtigt, at data kommer ind i systemet der, hvor det findes. Det betyder, at elever selv kan opdatere egne data som f.eks.  telefonnummer og adresse, og ikke skal forbi en administrativ medarbejder for at få disse data ajourført.

Kvindelig og mandlig kollega ved et bord kigger koncentreret på tablet

Samarbejde med eksterne leverandører

Udveksling af data og opkobling til tredjeparts produkter er en grundsten i visionen om STUDICA. Det er med til at sikre, at løsningen fremstår fleksibel i understøttelsen af de mange forskellige behov, der er på markedet. Det betyder helt konkret, at STUDICA kan spille sammen med den øvrige produktpakke, som er valgt på skolen, og kan bringe data i spil dér, hvor det giver mening.

Kvinde, der kigger på en computerskærm

Kvalitetsstemplet og godkendt system

STUDICA er fuldt systemrevideret til både erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser.
STUDICA understøtter fuldt ud disse uddannelser:
• STX
• HHX/HTX
• HF
• EUD, herunder fiskeri, fodterapeut, lokomotivfører m.m.
• EUX
• Brobygning
• Pædagogikum

Kvinde på kontoret, der sidder med headset på og som er ved at tage et opkald

Hjælp til vejledning

I KMD har vi en stor og professionel supportafdeling, der er med til at servicere vores kunder på den store flade af produkter, som vi tilbyder til undervisningsverdenen. Vi har ressourcer med mange års erfaringer fra uddannelsesområdet, der kender vores forskellige løsninger og sammenhængen hertil.

STUDICA til undervisere:

STUDICA til studerende:

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om STUDICA. Klik på nedenstående spørgsmål for at læse mere.

STUDICA understøtter effektive arbejdsprocesser i et moderne og brugervenligt design, der samtidig giver mulighed for effektivt at udnytte data på skolen dér, hvor de giver værdi.

STUDICA bygger på den nyeste teknologi og er skabt med sigte på de krav og behov der er på uddannelsesområdet i dag, som f.eks. GDPR.

I STUDICA er det et grundprincip, at data skal komme ind i systemet der, hvor det fødes. Det betyder f.eks., at eleverne selv kan opdatere stamdata via app’en. Det giver nemmere arbejdsprocesser og sikrer, at elevernes data altid er opdaterede.
Vi vil naturligvis meget gerne give en præsentation af løsningen – enten online eller på et besøg ude hos jer. Kontakt Thomas Dalhoff via nedenstående kontaktoplysninger.
Fremtiden tilhører eleverne og STUDICA er forberedt på fremtiden ved at møde eleverne der, hvor de er. Vores brug af Microsoft Teams og vores app sikrer, at STUDICA kan spille sammen med de systemer, som er velkendte hos eleverne. Udvekslingen af data via API’er betyder, at man naturligvis også kan benytte andre platforme end Microsoft Teams sammen med STUDICA.
Der er flere forskellige muligheder for lærere og elever at tilgå STUDICA. De to primære for disse målgrupper er via Teams og vores egen STUDICA app. Desuden giver vores åbne API’er mulighed for at koble STUDICA sammen med andre systemer og platforme, som f.eks. Google Classroom.

Brug for hjælp til at komme videre?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med STUDICA? Så tøv ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi står altid klar til en uforpligtende snak, der har jeres behov og udfordringer i fokus, og hvor I kan få mere at vide og svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra STUDICA.

Tilmeld dig her