Bøger og højttaler ligger på bord
Få nyheder fra KMD direkte i din indbakke - Tilmeld nyhedsbrev!

Studica nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra Studica, der er udviklet specielt til de administrative opgaver på ungdomsuddannelserne. Enklere arbejdsgange, effektivt samarbejde og nye muligheder for at støtte eleverne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Fra frafald til fastholdelse

I kan arbejde målrettet med den enkelte elevs ønsker og trivsel. I Studica er eleven i centrum og det gør det effektivt at arbejde med de elever der kræver mere opmærksomhed, for at komme igennem uddannelsen.

Styr på GDPR

Sikkerhed og håndtering af persondata er en del af vores DNA. Studica sikrer samtykke om databehandling, krypterer og beskytter personfølsomme oplysninger. Alt sammen for at hjælpe Jer med at overholde GDPR.

Åbenhed

Studica kan tale med alle øvrige it-løsninger, som I har behov for. Via en åben API grænseflade, kan data sendes til og fra Studica. Det er vigtigt at data er tilgængelig, der hvor det skal bruges, for at få en effektiv arbejdsgang.

Effektiv studiesystem, der skaber sammenhæng på tværs af skolen og har eleven i centrum.

UX på nettet

Du får overblik - altid

Studica er målrettet til ungdomsuddannelserne og udvikles sammen med ungdomsuddannelserne. Én løsning til ét område. Derfor får du - både som leder og som medarbejder - det overblik, du har brug for til dine opgaver.

Du har de relevante oplysninger lige ved hånden, og du kan se, hvad du skal være opmærksom på.

Automatikken klarer det trivielle

Løsningen hjælper dig med at løse de administrative opgaver. Dine arbejdsprocesser bliver understøttet trin for trin, så du ikke glemmer noget. Og automatikken arbejder for dig. For eksempel sørger den for, at eleverne bliver frameldt de hold, de har fået merit for og meget mere.

Desuden opfanger og identificerer systemet fejl og mangler så du ikke skal bekymre dig om tastefejl og ukorrekte data.

Automatisering af manuelle opgaver
Kommunikation mellem løsninger

Alle parter kan samarbejde

I Studica er det ikke kun kontoret, der står for de administrative opgaver. Ledere, lærere, vejledere og elever har deres egen adgang så alle kan se og bidrage, hvor det er relevant. For eksempel kan eleverne selv vælge valgfag og lærerne give merit. I kan også inddrage eksterne parter som censorer og virksomheder i samarbejdet.

I kan kommunikere sikkert gennem systemet, både internt og eksternt - for eksempel med digital post til jeres ansøgere.

Det lever fuldt ud op til forventningerne. Det sparer os for en masse arbejdsgange og papirarbejde, da systemet arbejder for os, det er fedt. Det er lavet efter de behov, vi har – det syntes jeg er super godt.

Heidi Jensen, Uddannelsessekretær i EUC Nordvest

Brugerstyring

Elevernes ønsker bliver hørt

Studica gør det nemt for dig at tilrettelægge individuelle studieforløb, der passer til den enkelte elev. Du får et fuldt overblik over elevens ønsker, muligheder og baggrund - og du får adviseringer, hvis eleven eksempelvis mangler skoleforløb eller fag.

I kan følge og stimulere elevernes trivsel

Trives den enkelte elev? Eller er der forhold, I som skole kan hjælpe med? Den dialog kan Studica hjælpe med at holde fokus på. Eleverne kan løbende evaluere deres trivsel i systemet, så I kan følge dem tæt og reagere tidligt. Sammen med eleverne kan I også lave handlingsplaner, som eleverne også selv kan følge med i.

Alle oplysninger bliver naturligvis opbevaret sikkert og behandlet fortroligt.

Dataoversigt
Få en skræddersyet løsning

Byg den løsning, der passer til jer

Studica er baseret på den nyeste teknologi, og det giver jer fleksible muligheder både nu og fremover. Grundpakken i løsningen dækker jeres primære administrative opgaver, og hertil kan I knytte de moduler, I har behov for. Enten fra KMD eller fra andre leverandører.

Studica er målrettet de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelserne og AMU-uddannelserne.

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Thomas Borregaard Dalhoff

Sales Specialist & Product Manager

Send besked

Hold dig opdateret

Få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Studica direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her