Mand og kvinde kigger på grafer på computer

Hvem henvender OneTooX sig til?

OneTooX anvendes i størstedelen af de danske kommuner og regioner, samt hos en række offentlige styrelser og institutioner. I privat regi anvendes løsningen i flere brancher, bl.a. kan nævnes banker, forsyningsvirksomheder og forsikringsselskaber.

Funktioner i OneTooX

Læs mere om, hvordan I kan benytte OneTooX i jeres virksomhed til håndtering og automatisering af dokumentdistribution.

Mand sidder på kontor og skriver på computer

En investering i din hverdag

Kan din organisation også bruge tiden bedre end på print, kuvertering, frankering og forsendelse af post? Så kan OneTooX være løsningen. Her kan du sende et brev direkte fra din computer – og overlade det praktiske til os.

Kolleger taler sammen ved computer

Så nemt er det

OneTooX kræver ikke integration til et fagsystem, løsningen kan stå alene. Dog tilbyder OneTooX også en åben snitflade til systemintegration fra fagsystemer, ESDH og online dokumenthåndteringssystemer, med mulighed for aflevering til e-Boks, Digital Post og fysisk post. KMD står gerne til rådighed med en demo af løsningen - fysisk eller virtuelt.

Smilende kvinde med smartphone i hånden

E-boks, Digital post og fysisk post

OneTooX kan også sende individuelle breve direkte i din kundes e-Boks - eller for borgere Digital Post. Når du skal sende et brev, vælger du blot at printe via OneTooX-løsningen undersøger hvorvidt dit brev kan afleveres digitalt eller om det skal sendes som fysisk. OneTooX understøtter ligeledes Næste generation Digital Post (NgDP) når denne løsning går i drift og aflevering af offentlig digital post flyttes.

Kvindelig entreprenør præsenterer strategi til kollegaer

Hvordan virker online dokumenthåndtering?

OneTooX kan tilgås via selvstændig brugergrænseflade installereret (virtuel printerklient) på den enkelte brugers PC (Word plugin), eller via en webservice integration. OneTooX understøtter både enkelt forsendelse og masseforsendelser – f.eks. via Word brevfletning og lignende. Gældende for både printerklient og webservice er, at det er muligt at medsende elektroniske bilag til både print og kuvertering samt til e-Boks og Digital Post.

people-working-together

Valget er dit

Fysiske breve kan produceres i forskellige opsætninger, farve eller sort/hvid, print på én eller begge sider. Ved distribution af fysisk brev er der mulighed for valg af økonomi og prioritets porto. Ved Digital Post aflevering, understøtter OneTooX brug af svarmulighederne i Digital Post.

Fordelene med onetoox

Vi ved, at det er en stor beslutning at investere i en ny it-løsning, men OneTooX er ikke en af disse. Vi har herunder samlet fordelene ved vores løsning. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Automatisering og Optimering

..af den traditionelle manuelle arbejdsgang med print, kuvertering, frankering og forsendelse af individuelle breve. OneTooX giver mulighed for at distribuere dokumenter fra en Windows applikation til modtageren. Dokumentet bliver automatisk leveret i modtagerens Digital Post, e-Boks eller fysisk post.

En samlet outputmangement løsning

OneTooX er en outputmanagement løsning, der giver mulighed for kommunikation via e-Boks, Digital Post eller en fysisk forsendelse, alt efter hvad der ønskes af slutbrugeren eller bestemmes af afsender.

Modtageren i fokus

Er modtageren ikke tilmeldt eBoks eller har ikke en digital postkasse, sender OneTooX automatisk brevet til KMD’s printcenter, hvor brevet bliver sendt som et traditionelt fysisk brev. OneTooX finder automatisk ud af, hvordan modtageren ønsker at modtage sine breve – digitalt eller fysisk.

Ressourcebesparelse

De færreste større virksomheder har overblik over, hvor mange print og forsendelser, man dagligt bruger tid og ressourcer på. Hvis I gerne vil have et overblik over jeres potentielle besparelser i tid, forstyrrelser og kroner, hjælper vi også gerne med det.

Ønsker du at vide mere?

Kontakt Annette Bosteen Trabjerg, Senior Sales Manager, på telefon +45 9135 5610 og få uforpligtende præsentation med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og løsningsmuligheder. 

 
Portræt af Annette Bosteen Trabjerg
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Customer Experience Management. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her