mand med laptop

Proaktiv kundepleje baseret på livsbegivenheder

KMD Cognito Liv & Pension beriger den traditionelle policeinformation med eksterne datakilder, integrerer data på tværs af selskabets kommunikationskanaler og giver mulighed for at tilpasse kundekommunikationen til en aktuel livssituation. Det betyder, at man som liv- eller pensionsselskab kun skal integrere én dataportefølje fra KMD i stedet for selv at varetage kontakten med flere dataleverandører og håndtere forskellige opdateringslogikker og dataformater.

Skab kundeloyalitet gennem vedkommende kommunikation

Med løsningens indsigtsfulde data, får I mulighed for at skabe en personlig og vedkommende kommunikation til jeres kunder, så I imødekommer deres behov på det helt rette tidspunkt.

Se kunderelationen udefra og ind

Fremtiden tilhører de liv- og pensionsselskaber, der formår at kommunikere mere vedkommende med deres kunder ved at se kunderelationen udefra og ind i stedet for indefra og ud. Det handler bl.a. om at basere kundedialogen på livshændelsesdata hentet fra både interne og eksterne datakilder, og det handler om at integrere disse data på tværs af alle kanaler og tilrettelægge en kunderejse, der til enhver tid tager udgangspunkt i et aktuelt kundebehov.

UX på nettet
Spar tid og penge

Lokalt eller i skyen - i bestemmer

Data rummer viden og giver muligheder i form af ressourceoptimering, serviceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af løsninger samt produktkoncepter. KMD har garanteret en mere fordelagtig løsning til datahåndteringen, så I kan træffe beslutninger på baggrund af forretningsindsigt og ikke mavefornemmelser.

Fordele ved KMD Cognito Liv & Pension

Dataanalyse

Dybere indsigt

KMD Cognito Liv & Pension baserer kundeindsigten på livshændelsesdata og advanced analytics-modeller, der anvender et mix af interne og eksterne datakilder til at skræddersy en personaliseret kunderejse.

Workflow

Mere sammenhæng

KMD Cognito Liv & Pension anvender den samme kundefokuserede information på tværs af selskabets rådgiverportaler og kundernes ‘Min side’-indgang.

Virtual Reality

360° kunderådgivning

Med KMD Cognito Liv & Pension og aktiveringen af eksterne datakilder kan virksomheder anlægge et mere holistisk perspektiv på kundernes økonomi og livssituation frem for udelukkende at fokusere på liv- og pensionsydelser.

Skræddersyet løsning i 3 moduler

KMD Cognito kan leveres som en SaaS-løsning eller installeres lokalt i selskabets eget it-miljø. Uanset leverancemodel lever KMD Cognito op til alle krav til sikkerhed, compliance og lovgivning såsom GDPR.

Hænder på tastaturet af en bærbar computer med grafik af lysende, forbundne knudepunkter i højre side

Dataadgang

Modul I giver liv- og pensionsselskaber adgang til relevante livshændelsesdata fra eksterne datakilder. KMD’s rolle er at vedligeholde, opdatere og udstille data.

Serverhal med gang i midten og serverrækker i hver side med blåt lysskær

Dataintegration og -sammenhæng

Modul II kan bygges ovenpå modul I og giver mulighed for at integrere interne og eksterne datakilder på tværs af liv- og pensionsselskabets kommunikationskanaler. KMD’s rolle er at bistå med integrationsopgaver i systemarkitekturen og hjælpe med at levere en begrebsmodel, der sikrer optimal brug af data i virksomheden.

Teknologi hånd

Intelligente workflows

Modul III kan bygges ovenpå modul I og modul II og binder dataadgange og dataintegration sammen i intelligente workflows, der kan målrettes kundernes aktuelle livssituation og kommunikationsbehov. KMD leverer advanced analytics-værktøjer til processen og optimerer løbende kunderejsen.

Hent brochure

KMD Cognito Liv & Pension brochure
Brochure

KMD Cognito Liv & Pension

Hent brochuren og hav altid en beskrivelse af KMD Cognito Liv & Pension lige ved hånden.

Læs & hent

Ofte stillede spørgsmål

Vi ved, at det er en stor belastning at investere i en ny it-løsning. Derfor har vi herunder samlet svar på de mest stillede spørgsmål til KMD Cognito Liv & Pension. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Ja, løsningen integrerer eksterne datakilder med jeres egne interne datasystemer. På denne måde optimerer I den samlede vidensbank omkring jeres kunder.

Ja, løsningen lever op til alle krav omkring overholdelse af GDPR-lovgivning og behandling af data fra eksterne kilder.

Ja. KMD er med jer hele vejen. Vi hjælper med at finde frem til den løsningsmodel, som passer bedst til jeres behov.

Ja. I kan altid få en demonstration af løsningen og se, hvordan den kan hjælpe jeres virksomhed til at styrke kundeloyaliteten. Kontakt os for en uforpligtende dialog om jeres behov.

Hør hvordan KMD Cognito Liv & Pension kan styrke jeres forretning

Kontakt os og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger der kan løse jeres behov.

Præsentation af løsning
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her