Hælder vand i glas fra vandhane

Effektivisering med højere kvalitet - kan man det?

Det er milliarder, der skal findes i forsyningerne i de kommende år - ingen nem opgave. Men jo bedre I kender forretningen, jo bedre bliver jeres beslutningsgrundlag. Derfor har vi skabt KMD Cognito Utility, en database specielt til forsyningsvirksomheder. KMD Cognito Utility kombinerer grunddata med forsyningsdata, og det kan give nye indsigter, både til jeres prioriteringer, til en højere administrativ kvalitet og til at udvikle forretningen.

Databasen går hånd i hånd med udtrækningsværktøjet KMD Cognito Access og business intelligence-løsningen KMD Cognito Insight. Opbygningen sikrer desuden gode integrationsmuligheder med BI-, ESDH- og GIS-værktøjer.

Find svarene i jeres data

Hvilke projekteringer skal øverst på to-do listen, og hvilke økonomiske indsatsområder er de vigtigste? Den slags spørgsmål kan jeres data belyse.

KMD Cognito Utility giver umiddelbart adgang til en række standardservices, og I kan supplere med sammenstillinger, I selv designer med jeres aktuelle fokus. Det kan for eksempel være kundeindsigt baseret på områdespecifikke analyser eller adfærds- og forbrugsmønstre.

Kontakt os og få inspiration til, hvordan den nye database kan give jer fast grund under fødderne.

Gode grunde til at overveje KMD Cognito Utility

  • Dataanalyser kan løfte jeres dagsorden inden for både effektiviseringer og højere administrativ kvalitet
  • Likviditetsanalyser giver overblik over jeres cashflow
  • I kan blive klogere på jeres kunder
  • I kan leve op til kravene om ensartet præsentation af data på tværs af forsyninger

Vil du vide mere?

Portrætbillede af Sik Cambon Jensen

Sik Cambon Jensen

Product Manager

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her