Mand på kontor udfylder analyse og Excel

Sådan maximerer i kvaliteten af sagsbehandlingen & minimerer arbejdsbyrden

I mange virksomheder og kommuner er sagsbehandling en helt central opgave. Fælles for behandling af sager er dels at søge relevant information fra tidligere sager og dels at matche netop færdigbehandlede sager med ulæste.

KMD Automated Case Match bringer den digitale sagsbehandling op på et nyt niveau. Løsningen bringer avanceret Machine Learning teknologi, Optical Character Recognition og algoritmer i spil, som helt konkret hjælper sagsbehandlere med hurtigt og enkelt at finde relevant information og matche sager med lignende sager på tværs af systemer og databaser.

Det skaber:

  • Grundlag for højere kvalitet i afgørelser
  • Enorm effektivisering af arbejdsgange og minimering af rutinearbejde
  • Hurtig og enkel fremsøgning og match af sager
  • Mindre risiko for, at sager falder mellem to stole, hvis forskellige sagsbehandlere arbejder på dem
  • Eliminering af manuelt, ensformigt og fejlbehæftet søgearbejde
KMD Automated Case Match processer

det intelligente sags-match

I forbindelse med en konkret sagsbehandling kan KMD Automated Case Match automatisk finde tidligere behandlede sager, som ligner denne.

Godkendt opsætning

Match med relevante sager

Via søgeord og dokumentscanning får du en prioriteret liste over relevante sager, du kan sammenligne din egen sag med. Sagerne rangeres i rækkefølge, så dem, der minder mest om din, vises først. Du ved derfor med det samme, hvilke sager der har relevans for dine konkrete problemstillinger.

Søgning på oplysninger

Find sager på kryds og tværs af databaser

Løsningen sikrer, at ingen sag bliver overset. Når du vil matche en konkret sag op, sørger KMD Automated Case match for at samtlige sager på tværs af jeres systemer bliver gennemgået.

Web-søgning

Slip for besværlig og tidskrævende sagsgfremsøgning

Manuelle søgninger eller simple regelbaserede søgninger efter dokumenter i store databaser er ofte besværlige og tidskrævende, og sagsbehandlere efterlades ofte til deres personlige faglighed, hukommelse og erfaring. Med dette værktøj undgår I at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet af sagsbehandlingen.

Book en demo

Book en personlig gennemgang og lad os vise dig, hvilke moduler, der passer bedst til jer, og hvordan I får mest muligt ud af KMD Automated Case Match.

Book en demo


Nem & kvalificeret sagsstyring

KMD Automated Case Match har til formål at hjælpe jer igennem sagsbehandling og sagsforløb så hurtigt og præcist som muligt.

En naturlig del af et sagsbehandlingssystem

Vores løsning fungerer som enkeltstående applikation med egen brugergrænseflade eller som komponent i almindeligt anvendte sagsbehandlingssystemer og databaser, herunder KMD WorkZone eller Tietos Public 360. Integrationer til andre systemer udvikles efter jeres behov.

Systemer og løsninger der taler sammen
Søgning på nettet

Udsøgning af tidligere sager og lovgivning

Når du sidder med en ny sag, kan der være situationer og oplysninger, som kræver, at du skal gå tilbage i historikken og se, hvilke afgørelser, der er blevet truffet i lignende sager. Det er særligt aktuelt, hvis der er nogle lovmæssige aspekter, som du ønsker at afstemme din egen sag med. Her hjælper løsningen dig med at fremfinde sager, hvor der tidligere er truffet afgørelser og udsøgninger af lovgivninger på området.

Intelligent indeksering og søgning med Machine Learning

Sagsdokumenter køres gennem systemet og indekseres intelligent, så de hurtigt kan fremsøges af sagsbehandleren. Det intelligente indeks, som er baseret på Machine Learning, muliggør, at sagsdokumenter, der indholdsmæssigt ligner en given sag mest, hurtigt kan fremsøges og præsenteres i prioriteret rækkefølge.

Data til grafer og disagrammer

Fordele ved KMD Automated Case Match

Hurtigt og korrekt match mellem relevante sager og dokumenter

Giver overblik og skaber tryghed i afgørelser

Bedre kundeoplevelse grundet hurtigere afgørelser

Samler og prioriterer relevante sager

Minimerer sagsbehandlingstiden

Mindre afhængighed af enkelte medarbejdere

Hent brochure

KMD Automated Case Match brochure
Brochure

KMD Automated Case Match

Hent brochuren og hav altid en beskrivelse af KMD Automated Case Match lige ved hånden.

Læs & hent

Ofte stillede spørgsmål

Vi ved, at det er en stor belastning at investere i en ny it-løsning. Derfor har vi herunder samlet svar på de mest stillede spørgsmål til KMD Automated Case Match. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Sagsmatch giver dig et hurtigt overblik over tidligere behandlede sager, som kan hjælpe dig med at kvalificere afgørelser for din sag. Du kan også finde relaterede sager, som du har brug for at krydsreferere med din egen.

KMD Automated Case Match kan bruges af alle brancher, hvor der foregår sagsbehandling. Både indenfor det offentlige og indenfor det private. Fra byggesagsbehandling, til retssager med mere.

Ja. KMD er med jer hele vejen fra de indledende rådgivningsfaser om løsningens funktioner til implementering og integrationen med jeres sagsbehandlingssystemer.

Ja. KMD tilbyder en udførlig gennemgang af løsningen, og sammen tager vi en dialog om, hvordan løsningen kan tilpasses jeres daglige arbejde med sagsbehandlinger.

Se hvordan KMD Automated Case Match kan styrke jeres sagbehandling

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Præsentation af løsning

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her