Trapper af beton

Målbar udvikling

Vores services og rådgivning har fokus på konkret og målbar effekt af jeres Business Intelligence-investeringer.

End-to-end

Vores services og rådgivning er baseret på end-to-end-løsninger, der skaber sammenhæng mellem jeres forretningsstrategi, datastrategi og dataanalyser.

Solidt & sikkert

Vores services og rådgivning tager udgangspunkt i en solid og fremtidssikret forankring af jeres Business Intelligence-løsninger i organisationen.

Automatisering af arbejdsgange

Forandringer skal ind under huden

KMD Consulting & Business Transformation understøtter jeres digitale transformationsrejse i anvendelsen af Business Intelligence. Vi hjælper jer med at omsætte tal i et regneark til forandringer i hverdagen, der driver effektiviteten op, omkostningerne ned, og som udvikler jeres medarbejdere, systemer og processer. Vi stiller de spørgsmål, der kan flytte jeres forretning mest og hurtigst, og kobler indsigterne til konkrete handlinger.

Sammenhæng på tværs

Vi faciliterer dataprojekter, hvor vi skaber sammenhæng mellem jeres forretningsstrategi, datastrategi og dataanalyse. Vi tager ansvar for det fulde projekt fra opsætning over forankring til videreudvikling af jeres Business Intelligence-løsninger på tværs af organisationen.

Indsamling af data fra flere systemer
Cloud-løsninger

Sikker og rettidig forankring

Jeres anvendelse af data og målet om at blive en mere dataunderstøttet organisation har betydning for jeres governance-struktur og sikkerhedsforanstaltninger. Vi sørger sammen med jer for at opbygge, implementere og forankre en Business Intelligence-struktur, der garanterer den fornødne governance og datasikkerhed.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Felt er påkrævet