9 events - tre temaer

Vi har designet eventkalenderen 2022 ud fra tæt sparring med kommunale chefer og ledere. I har peget på, at events skal være fagligt relevante med konkret output. Derfor skyder vi KMD Insight Leadership Academy i gang med tre temaer for 2022.

Businesswoman-discussing-new-strategies-with-her-team-sitting-around-a-table

Interessevækning

Lad os få vakt interessen for potentialerne i at arbejde systematisk og refleksivt med data og ledelsesinformation i kommunal ledelse.
Måske du allerede er godt i gang med din dataledelse – så kom med og del ud af dine positive erfaringer. Måske du føler dig helt grøn i arbejdet med data – så lad os hjælpe dig rigtig godt fra start igennem inspirerende events med hands-on øvelser i øjenhøjde.

Digitale værktøjer i den moderne virksomhed

Fokus på de rigtige valg

Hvordan kan vi formidle den rette viden til de rette personer i rette format og tid således data let kan omsættes til handling i det daglige og for alle. Vi sætter spot på hvordan vi kan formidle den rette data og gøre data forståelig for modtageren. Vi arbejder med design og formidling samt ikke mindst hvordan vi bedst formidler den rette viden med besøg af eksperter inden for disse specialer.

Projektmøde

Mere værdi for pengene

Vi kan stå med de rette værktøjer og data uden at mærke ønskede, positive effekter på kerneopgaven eller bundlinjen. Vi sætter spot på værdien af ledelsesinformation: Hvilke faktorer giver nytteværdi? Hvordan designer vi (re-)implementering af vores ledelsesinformationsløsninger, der batter på kort og lang sigt? Hvordan kan anvendelsesstatistik hjælpe til at optimere den interne forankring?

TILMELD DIG EVENTS VED AT KLIKKE PÅ OVERSKRIFTER

Topic

HØJERE VÆRDI & ANVENDELSE

Opnå succes med BI ved organisatorisk forankring

Lokation: KMD Odense

25.10.2022

Topic

HØJERE VÆRDI & ANVENDELSE

Anvendelsesstatistik som styringsværktøj til forankring i Aalborg Kommune

Lokation: KMD Aalborg

06.12.2022

DIN VÆRDI AF KMD INSIGHT LEADERSHIP ACADEMY

Vi har lyttet og ladet os rådgive af jer til, hvordan vi skræddersyer et relevant uddannelses- og inspirationstilbud til understøttelse af jeres arbejde med at få sat data godt i spil på kommunalt leder- og chefniveau. Vi tilbyder jer denne værdi:

Personlig udvikling

DATA I KOMMUNAL ØJENHØJDE

Alle events er målrettet kommunale chefer og ledere og vil altså tage udgangspunkt i den kommunale kontekst. Vi lægger os i selen for at bygge en stærk bro mellem data og ledelse i praksis.

HR og medarbejdere

ET ABONNEMENT TIL GAVN FOR FLERE

Slip for individuel afregning pr. lederkursus! Med abonnement på KMD Insight Leadership Academy er alle jeres ledere og chefer velkomne til at deltage ved events. I kan tilmelde op til 5 deltagere pr. event pr. kommune til én årlig abonnementspris.

Personlig overlevering

FLEKSIBILITET & SKALERING

Kunne et af vores events være til positiv gavn for dine lederkollegaer? Vi tilbyder gerne, at vi besøger jer med et pop-up event i forbindelse med interne ledelsesseminarer eller temadage. Spørg for prisinfo (gælder efter først til mølle til de første 5 kommuner, der henvender sig).

VÆRDI FOR PENGENE

Abonnement på KMD Insight Leadership Academy er designet med en lav pris pr. måned på kun 3.750 DKK pr. kommune. Abonnementet giver adgang til potentielt 50 chefer/lederes deltagelse på events i løbet af 2022. I må sende 5 deltagere til hvert event.

Skræddersyet løsning

VARIATION I INDHOLD OG FORMAT

Vi tilbyder et flersidet inspirationstilbud. I vil på vores events møde oplægsholdere fra KMD, kommuner og partnere. Vi udvikler nyt indhold årligt og varierer ml. workshops, inspirationsoplæg og foredrag –altid med sikret læringsudbytte.

Få svar på dine spørgsmål

Herunder har vi samlet svar på de typsike spørgsmål til KMD Insight Leadership Academy. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Vi målretter vores events til kommunale chefer, ledere og relevante dataambassadører. Nærmere specificering af målgrupper kan findes i beskrivelsen af hvert event – læs nærmere herom i eventkataloget eller på tilmeldingssiden for hvert event.

I kan deltage med op til 5 deltagere pr. event pr. kommune. Har i behov for at deltage med flere deltagere, kan I betale for ekstra deltagelse – eller få et tilbud på, at vi popper op med det pågældende event hos jer.

Den årlige pris for hele kommunen er 45.000 DKK. Dette giver adgang til events for alle jeres chefer, ledere og relevante dataambassadører.
Vi tilbyder en intropris på kun 22.500 DKK ved køb af abonnementet inden d. 31.01.2021.

Vores events vil starte kl. 09:30 med morgenbrød og kl. 10:00 med opstart ved oplægsholderen. Frokost spises ca. kl. 12:30, og vi runder af ca. kl. 15.
Vores vært vil tage hånd om dig gennem dagen og styre en afsluttende evaluering efter hvert event.

Vi tilbyder events flere forskellige steder i landet: Aalborg, Århus, Odense og Ballerup. I vil blive inviteret indenfor i KMDs dejlige rammer, hvor vi sikrer god forplejning og nem parkering.

Det er desværre ikke en mulighed at deltage virtuelt på vores events. De fysiske møder danner rammen for samspil og netværk, som er helt essentielle elementer i Leadership Academy. Programmet er derfor planlagt med en blanding af oplæg og workshops fordelt i mindre grupper, hvor hensigten er at deltagerne udnytter muligheden for erfaringsudveksling og sparring på tværs af kommunerne.

Vi opfordrer til at I benytter jer af intern videns overdragelse, så ny viden og inspiration spredes til øvrige kollegaer end de fem deltagere, hver kommune kan sende afsted pr. event. Vi fremsender selvfølgelig slides og materiale til jer efter hvert event.


SAMMEN SÆTTER VI DATA I SPIL

Eventkatalog 2022

KMD Insight Leadership Academy

KMD Insight Leadership Academy er et uddannelses-og inspirationstilbud, som er udviklet i tæt samarbejde med kommunale ledere og chefer. Tilbuddet er derfor skræddersyet
til den kommunale leder eller chef.

Læs og hent

Eventkalender 2022

Eventkalender 2022

KMD Insight Leadership Academy

Få det fulde overblik over events til KMD Insight Leadership Academy 2022.

Læs og hent

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os endelig, og lad os sammen få styr på de sidste detaljer. Vi sidder klar til at besvare yderligere spørgsmål eller fortælle nærmere om kommende events.

Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her