Kvindelig kollega med kuglepind i hånden sammen med mandlig kollega, der kigger på computerskærm

KMD INSIGHT STYRINGSPAKKE SOM KONCEPT

Få svar på relevante spørgsmål

Styringspakken indeholder et antal analysetemplates til præsentation og visualisering af relevante data. Fælles for alle templates er, at de tager udgangspunkt i et konkret styringsbehov hos enten en fag-eller koncernchef, en myndighedsleder eller ledere af udfører enhederne.

Ved at benytte styringspakkens templates, minimeres behovet for lange konsulentprojekter, da formål, måltal, datakilder og visualiseringselementer er prædefineret. Derfor udestår udelukkende tilpasning på baggrund af den enkelte leders behov samt etablering af dataadgang. De relevante templates udvælges i samarbejde med jer, og leveres i en let tilgængelig portal.

databehandling
Kvinde med foldede hænder, der forklarer noget til en mandlig kollega i baggrunden

Succesfuld organisatorisk forankring

At være datadrevet som leder og organisation kan være udfordrende i en hverdag, hvor driften til tider kan fylde meget. Succesfuld forankring er en grundsten i at lykkedes, og det vil styringspakken bidrage til. I samarbejde med den enkelte kunde, tilpasses et forløb, som guider og hjælper ledergruppen igennem relevante emner, der både italesætter faldgruber og stiller skarpt på menneskelige, organisatoriske og tekniske faktorer der bidrager til succesfuld forankring.

KMD INSIGHT STYRINGSPAKKE i Billund Kommune

KMD har investeret i at lave en solid styringspakke rettet mod kommunale ledere, og har fået hjælp og sparring af eksterne konsulenter, med mange års erfaring fra kommunal ledelse. Derudover er styringspakken trykprøvet i samarbejde med Billund Kommune, der bl.a. har oplevet hvordan det var sundt at blive udfordret på arbejdet med data.

Vil du som leder inspireres?

Miniature af forsiden på "KMD Nexus Insight styringspakken" brochure
Inspirationskatalog

KMD Nexus Insight Styringspakke

KMD har lavet et inspirationskatalog, der beskriver styringspakken som koncept, men også præsenterer sammenhængen mellem styringsudfordringer og analysebehov for en leder samt hvordan vi kan besvare disse ved hjælp af relevante data.

Hent og læs

Lad os hjælpe jer videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for KMD Insight Nexus Styringspakke? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Portræt af Jeppe Svendsen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her