Peger på tablet

Ventetiden på resultater af medarbejdertest er kostbar

Pandemien lægger pres på de alle danske virksomheder og kommuner, og PCR-test er det nødvendige redskab til at beskytte både ansatte og borgere. Men ventetiden er kostbar i virksomhedernes og kommunernes budgetter. Enten i form af vikarer, der dækker ind, mens personalet venter på testtid og svar. Eller fordi der risikerer at opstå huller i den service, man ønsker at tilbyde sine kunder. Derfor tilbyder vi en løsning, der giver valide og præcise svar.

Spar tid og penge
Inltelligent dataopsamling

Yderst præcis og hurtig Corona-test

Testen har en følsomhed på mindst 95 %, der er markedsstandarden for PCR-test og en specificitet på 100 % – det betyder, at den kun slår ud på COVID-19-virus. En person med en positiv coronatest har typisk tusinder til millioner af virus-kopier, men Qlife-testen en følsomhed ned til 2,5 kopier af virussen. Det betyder, at testen også fanger tilfælde med meget lav forekomst af virus

Enkelt og fleksibel løsning til virksomheder og kommuner

Vi har et fleksibelt test-setup, der betyder, at I kan teste lokalt på jeres lokationer uden ventetid. Det er typisk sundhedspersonale, der udfører selve podningen, og herefter bliver testen sendt til analyse på et af vores testcentre. Så snart svaret foreligger, bliver det tilgængeligt på testportalen, som både medarbejderen og virksomheden får sikker adgang til.
UX på nettet
It der overholder lovkrav

QLIFE CE-MÆRKET COVID-19 TEST

Det aktuelle CE-mærke gælder for professionel brug af testplatformen Egoo.Health til salg på det europæiske marked. Det næste skridt er at placere COVID-19 testen på strategiske steder, hvor den kan tilbyde hurtige og pålidelige resultater med hjælp fra sundhedspersonale. "Med denne CE-mærkning har Qlife nået en vigtig lovgivningsmæssig milepæl. Vores COVID-19-test er en af de første mobile PCR-test, der kan tilbyde nøjagtig samme kliniske kvalitet som laboratorier. Nu kan vi virkelig starte den kommercielle udrulning af vores mobile test og gøre den tilgængelig for en meget større målgruppe og i miljøer, hvor testning løbende skal udføres af sundhedspersonale", siger Thomas Warthoe, ceo for Qlife. CE-mærket dækker testplatformen Egoo.Health, dvs. CE-mærket gør det muligt at kommecialisere med det samme.


Få hurtigt jeres raske medarbejdere tilbage på jobbet

Læger med tablet

Sensitivitet på 95 %

Qlife Sars-CoV-2 er en PCR test som har en sensitivitet på mindst 95 % og en specificitet på 100 % samt en detekti¬onsgrænse på 2,5 kopi af RNA virus. Qlife er desuden ISO 13485:2016 certificeret. Vi guider jer igennem det praktiske omkring logistik og forberedelse af det sundhedspersonale, der skal tage testen hos jer.

Læger til møde

Et gennemprøvet setup

Siden maj måned 2020 har vi gennemført Coronatests for både sportsorganisationer, private og offentlige virksomheder i Danmark og udlandet. Over 100 virksomheder benytter vores setup, og alene i september gennemførte vi 12.500 analyser.

Mennesker med mundbind hilser på hinanden med albuen

Hurtigt svar

I de tilfælde, hvor I kan planlægge jeres test – for eksempel ved faste rutinetest – kan I teste om morgenen og få svar samme dag. Det betyder, at I hurtigt kan få raske medarbejdere tilbage på jobbet – og opretholde jeres service. Har I særlige tilfælde, hvor det er vigtigt at få svar hurtigst muligt? Så kan I – mod et ekstra gebyr – bestille svar inden for kun 4 timer.

Læger på gangen

Analyse på 20 minutter

Analysen af prøverne tager kun 20 minutter, så det er transporten, der er den væsentligste tidsfaktor. Her kan I vælge mellem tre modeller. Kontakt os så vi kan snakke mere om den transport, der passer bedst til jeres behov.

Læge med tablet

Samarbejdet mellem medicin og teknologi

Det er Qlife og KMD, der sammen har udviklet det service setup, der gør det muligt at foretage COVID-19-test både hurtigt, fleksibelt og præcist. Qlife leverer testudstyr, og KMD leverer datainfrastrukturen.

Få testsvar inden for kort tid

PRÆCIS

Testen har en nøjagtighed på mindst 95 % for positive svar og 100 % for negative svar.

HURTIG

Selve analysen tager kun 20 minutter pr. test, og er en PCR-test.

FLEKSIBEL

Et fleksibelt test-setup sørger for, I ikke spilder tiden.

Fordele Qlife COVID-19-testen

Faktaark

Hold Danmark åbent med hurtige testsvar

Pandemien lægger pres på de borgervendte funktioner i kommunen, og test er det nødvendige redskab til at beskytte både personalet og borgere.

Hent og læs
Faktaark

Hold forretningen kørende med hurtige testsvar

Pandemien lægger pres på hele Danmark, og test er det nødvendige redskab til at beskytte både forretningen og medarbejdere.

Hent og læs

Ofte stillede spørgsmål

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at investere i medarbejdertests, og at der kan være mange spørgsmål om vilkårene og tidsrammen for en PCR-test løsning. Vi giver her svaret på nogle af de mest stillede spørgsmål.

Ja, Qlife er CE-mærket. CE-mærket dækker testplatformen Egoo.Health, dvs. CE-mærket gør det muligt at kommecialisere med det samme.

Vores tests henvender sig som udgangspunkt til symptomfri personer, som ønsker afklaring på deres virusstatus. Har en medarbejder symptomer på COVID-19 opfordrer vi til at denne henvises til egen læge.

Prøver afleveret på vores laboratorie i København inden kl. 12 får svar samme dag. Prøver afleveret efter dette tidspunkt får svar efterfølgende dag. Vi har desuden muligheder for at køre ”akut” prøver med svar max 4 timer efter aflevering på laboratoriet.

PCR-testen kan foregå på en lokation præcis efter eget ønske. Vi kan være behjælpelige med at fremskaffe sundhedsfagligt personale. Kontakt os for mere information.

I princippet kan vi gå i gang med en dags varsel. Kontakt os for nærmere information.

Kontakt os og hør nærmere

Vil I høre mere om COVID-19-testningen? Så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen.
Per sidder klar til at hjælpe dig.

Mand trykker på smartphone

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her