Software til ejendomsdrift og facility management - KMD

Nye krav medfører flere udfordringer for administrationen af bygninger

Der er fra statens side kommet flere og mere skærpede krav angående ejendomsdrift. Ledelsen af bygninger og lokaler er blevet et langt mere omfattende og komplekst landskab, og der skal derfor tages hensyn til en stigende mængde af nye initiativer og trends.

Digitaliseringen skal medføre en nemmere ejendomsdrift

Flere typer af ejendomme. Flere typer af krav. Med en sammenhængende håndtering af ejendomsområdet, kan I lettere holde styr på ejendomsporteføljen. Lige fra institutioner og skoler til udlejningsejendomme og øvrige faciliteter. Med et dynamisk, integreret system kan I frigøre flere ressourcer, og I vil opleve at en samlet platform letter jeres arbejdsgange markant.

Industriløsninger der leverer data
Cloud-løsninger

Udnyt ejendommens kvadratmeter fuldt ud

En naturlig del af ejendomsadministration er en kvalitetssikring af, at bygningsarealerne udnyttes fuldt ud og så effektivt som muligt. En del af dette arbejde består i at håndtere lokalebookinger, monitorere energiforbrug og sikre et godt indeklima for de personer, som opholder sig i bygningerne. Særligt i forbindelse med eksempelvis administrationen af kontordomiciler kan der være økonomiske gevinster at hente ved at maksimere pladsudnyttelsen. Uanset hvilke slags bygninger, I råder over, så skal hver kvadratmeter udnyttes på bedste vis. Det kan vi hjælpe jer med at facilitere.

Udnyt de brugervenlige, innovative funktionaliteter

Digitalisering sikrer en mere overskuelig måde at udføre ejendomsdrift på. Her menes der, at der skal skabes en bredere og mere omfattende løsningsportefølje, der understøtter virksomhedernes værdikæde over flere delelementer. KMD har øje for at sætte yderligere fokus på modernisering og strategisk brugervenlighed via en innovativ funktionalitet. Denne innovative, digitale tilgang sikrer dermed at ejendomsdriften i dag ligeledes kan imødekomme morgendagens markedsbehov. Den stigende digitalisering har allerede bevirket, at spillereglerne i eksempelvis energi- og forsyningsbranchen er ændret markant. Konkurrencen er forøget og samtidig er kunderne begyndt at kræve større involvering og indsigt i deres energiforbrug.

Indsamling af data fra flere systemer

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den software, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke systemer, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os
Felt er påkrævet