Medarbejder, der viser noget på computerskærmen til sin kollega

Udnyt platformens muligheder 

Få undervisning i KMD WorkZone-platformens muligheder når det passer dig. WorkZone Academys tilbyder kurser tilpasset forskellige brugere on demand.

Three office colleagues looking at screen

Certificering

Realisér det fulde potentiale

Certificeringsprogrammet er tilgængeligt for jer, som kunder, konsulenter og partnere, der ønsker at udvide jeres WorkZone-kompetencer. Programmets indhold afhænger af deltagernes roller og tekniske færdigheder.

Du får indblik i, hvordan du bruger applikationen som almindelig bruger, lærer mere om datamodellen i KMD WorkZone og så lærer du at konfigurere sagstyper og stamdata og opretter dashboards.

E-Learning

Online-undervisning når det passer jer

Er onboarding, der kræver fysiske møder eller specifikke datoer, ikke altid muligt? Så er KMD WorkZone E-Learning en god løsning. Med den digitale læringsplatform kan jeres brugere få undervisning, når og hvor det passer dem. Det skaber en nem onboarding af nye kolleger og en bedre udnyttelse af KMD WorkZone platformen. Og så har I altid adgang til kursusmaterialet, der efterfølgende kan bruges som opslagsværk. 

KMD har digitaliseret en række fysiske kurser, herunder KMD WorkZone Grund- og Superbrugerkursus.

Group of business people working from home
Projektmøde

Kurser

Den rette viden til at komme godt i gang

Vi tilbyder kunder såvel som partnere og konsulenter en række kurser, der dækker de væsentligste dele af KMD WorkZone. Kurserne giver jeres medarbejdere unikke muligheder for at videreudvikle kompetencer, øge medarbejdereffektivitet og arbejdsgange samt en dybere forståelse af platformen. Kurserne er ydermere oplagt i forbindelse med onboarding af nye medarbejdere.  

 KMD Academy tilbyder et grundkursus, et superbrugerkursus og et kursus i vores data-model og avancerede søgeværktøj.  

Floor Walk

Få besøg af en ekspert

Vi har mange erfarne konsulenter, som står klar til at rådgive jeres medarbejdere i jeres anvendelse af KMD WorkZone.   

Få besøg af en erfaren konsulent, der kan rådgive efter jeres behov og ønsker. Det kunne for eksempel være i forbindelse med en ny installation, opgradering eller jeres daglige arbejdsgange i KMD WorkZone. 

Konsulent holder oplæg for en forsamling

Fordele ved WorkZone Academy

Overlevering af dokumenter

Styrk organisationens færdigheder

Uddannelse

Udvid jeres forståelse og brug af KMD WorkZone

Dataanalyse

Øg medarbejdereffektivitet og arbejdsgange

Grafik af et ur med et tandhjul i højre side

Effektiv onboarding af nye medarbejdere

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan KMD WorkZone Academy kan hjælpe jeres organisation med at udvide jeres forståelse og brug af KMD WorkZone? Eller sikre nem onboarding af nye kollegaer? Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om vores Academy-univers med certificering, e-learning, kurser med mere.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet