Kollegaer i mødelokale med computer

Contract Management

Et kontraktstyringssystem bygget til at skabe overblik og kontrol

Disciplinen at arbejde med kontrakter har mange underdiscipliner og mange funktionelle roller. Men en ting gennemsyrer hele processen: Det er essentielt at det er let at tilgå specifikke data på jeres kontrakter. Det gælder datoer, milepæle, dokumenter, opgaver, ændringer og parter tilknyttet kontrakten. Alt dette skal være tilgængeligt og validt for at I let kan håndtere jeres kontrakter - fra initiering til exit. KMD WorkZone CLM er et stærkt men simpelt og intuitivt kontraktstyrings-værktøj, der sikrer fuldt overblik over dokumenter, datoer, parter og forpligtigelser. Hele vejen fra kontraktskabelse, til kontrakten indgås og når den genfindes.

Mandlig kollega kigger kvindelig kollega over skulderen og peger på computerskærm
Kvinde på arbejde

Alt data om kontrakten samlet ét sted

Få styr på jeres kontrakter

Kontraktansvarlige har ofte manuelle og individuelle metoder til at holde styr på kontrakter. En kombination af kontraktmateriale gemt på drev, datoer i regneark og kontakter et tredje sted. Men ønskescenariet er at samle det underskrevne kontraktmateriale, de relevante parter og datoer et sted. Og netop dét er rygraden i KMD WorkZone CLM: At understøtte sammenhæng og let adgang til alt fra kladder, e-mailkommunikation til autoriserede partnere, til underskrevne kontraktmaterialer, som kan overleveres til leveranceorganisationen. Historikken og logning er sikkert opbevaret i KMD WorkZone CLM og sikrer kontinuitet selv måneder og år efter nøglemedarbejdere har forladt organisationen.

centralt register til skabeloner

Hvordan sikrer du, at nye kontrakter godkendes på basis af den seneste template?

I en travl hverdag bliver praksis ofte, at man finder den seneste kontrakt, ændrer de relevante informationer og genbruger den i en ny sammenhæng. Den mest optimale løsning for en organisation eller virksomhed er, at man har et centralt register til skabeloner. Ved at bruge logikken I KMD WorkZone CLM kan brugerne bestille en kontrakt ved hjælp af en simpel anmodning eller benytte et workflow til at placere den korrekte template i konteksten af en ny kontraktfolder. KMD WorkZone CLM erstatter de manuelle løsninger i kontrakthåndteringen med best practise.

Kollegaer i jakkesæt, der kigger på en rapport
Mand og kvinde kigger på grafer på computer

Obligation tracking

Kontraktstyringssystem med overblik over deadlines og automatiske påmindelser

Selvom du kender dine ansvarsopgaver til fulde, så påskønner de fleste alligevel en venlig reminder, når en deadline nærmer sig. I nogle tilfælde er der behov for en påmindelse seks måneder før deadline, andre gange er det rigeligt at modtage påmindelsen en måned eller en uge før. Somme tider er det dig eller din afdeling, der er ansvarlige, andre gange, er det en person uden for din afdeling eller måske er du endda afhængig af, at en kollega udfører en opgave. Har du mistet overblikket? Frygt ikke. KMD WorkZone CLM gør det muligt for dig at skabe overblik over dine mange to-do’s ved at visualisere dem i widgets på et dashboard – og dette gælder selvfølgelig også opgaver, der er tildelt andre ressourcer i din organisation.

Implementering i jeres tempo

Bliv en organisatorisk succes

Den store fleksibilitet i KMD WorkZone CLM giver din organisation mulighed for at tage kontrol over implementeringstempoet. Foretrækker du en trinvis implementering eller et big bang? Du bestemmer selv tempoet. Vi anbefaler, at man starter med en delvis udrulning, hvor I har mulighed for at lære platformens funktioner at kende, sige farvel til gamle vaner og langsomt arbejde jer ind i mere avancerede brugsscenarier og moduler. Når du får et forspring, øger du chancen for at din organisation får størst muligt udbytte af CLM-systemet og opnår det fulde potentiale. Dermed er sandsynligheden også større for at jeres ROI bliver mødt og I indfrier jeres ambition om at få styr på jeres kontrakter.

Businesswoman-discussing-new-strategies-with-her-team-sitting-around-a-table

Find den KMD WorkZone CLM-løsning, der passer til jeres behov

Ikke alle organisationer eller virksomheder har samme behov for digitalisering eller automatisering. Se gerne listen herunder igennem for at finde de KMD WorkZone CLM egenskaber igennem, som passer til jeres organisation. Klik på billedet for at forstørre det.

Ofte stillede spørgsmål om KMD WorkZone CLM

Læs svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål om kontraktstyringssystemet KMD WorkZone CLM.

Et kontraktstyringssystem er samlingspunkt for de processer, som hører til indgåelse og vedligeholdelse af kontrakter. Systemet giver dig mulighed for at holde styr på din kontraktportefølje, vigtige datoer, leverancer og dokumenter, og samler alle disse på et sted for at sikre optimal gennemsigtighed og kontrol.

Løsningen har Microsoft Office add-in, dokumenthåndtering og er konfigurerbar. Alle sammen elementer, der gør, at du får kontrol over dine kontrakter. CLM lige dér, hvor du arbejder.

Selvfølgelig! Kontakt os, så kan vi arrangere en online eller fysisk demonstration af løsningen.

KMD WorkZone CLM er en fuld Software as a Service løsning med et EU-datacenter.

Vores simple implementeringsmodel gør det nemt for dig at komme i gang. Har I behov for et mere avanceret setup, så hjælper vi gerne med implementeringen.

Miniature af forsiden for Contract Lifecycle Management faktaark
Faktaark

Contract Lifecycle Management

Få styr på data, datoer, kontrakter, korrespondance, parter, leverandører og forpligtelser med KMD WorkZone Contract Lifecycle Management (CLM).

Læs og hent

Lad os hjælpe dig videre

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt. Det hjælper os, hvis du uddyber din henvendelse – så er vores svar mere præcist. Vi er klar til en uforpligtende snak om, hvordan I kan udnytte KMD WorkZone og få styr på jeres kontrakter.

Portræt af Louise Eff
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD WorkZone direkte i din indbakke.

Tilmeld her