Kvindelig entreprenør præsenterer strategi til kollegaer

Procesunderstøttelse

Digitalisering af processer

I kan få digitaliseret alle dimensioner – fra automatisk sagsoprettelse, datafangst, arbejdsprocesser, tjeklister, borgerkommunikation, selvbetjening mv. Med KMD WorkZone undgår I manuelle processer, hvor data risikerer at gå tabt. Det er nemt at holde alle dimensioner ajourført med KMD WorkZone.

Medarbejdere arbejder i åbent kontorlandskab
Kvinde skriver på bærbar computer

Tilpasning

Modellering af din forretning

Undgå digitale løsninger, der ikke er tilpasset jeres forretning. KMD WorkZone er nem at tilpasse og modellere, så platformen understøtter organisationens og de enkelte brugeres konkrete behov i forhold til processer og interaktioner. KMD WorkZone fungerer i samarbejde med blandt andet Microsoft-office.

Compliance

Sikkerhed i topklasse

Med KMD WorkZone slipper I for bekymringer omkring GDPR. Løsningen lever selvfølgelig op til både nationale og internationale krav – og jeres egne retningslinjer for beskyttelse af følsomme oplysninger (GDPR). KMD WorkZone sørger for at sags- og dokumenthåndtering samt vidensdeling sker sikkert og effektivt.

Office-colleagues-having-casual-discussion

Optimering af jeres arbejdsprocesser

KMD WorkZone er en standardiseret informationsplatform bygget til optimering af dokumenthåndtering med styr på alle compliance-forhold. KMD WorkZone kan derudover bruges som digitaliseringsmotor til styring og modellering af organisationers unikke forretningsforståelse, hvor man udnytter platformens kapabiliteter til at opnå en høj procesintelligens i blandt andet implementeringen af arbejdsgange, integrationer, opgaver og automatiseringer.

Kollegaer sidder ved bord og arbejder

Integrer KMD WorkZone I jeres systemlandskab

De åbne API’er gør det nemt at integrere KMD WorkZone i et systemlandskab, hvor platformen kan indgå som en fleksibel komponent i organisationers overordnede it- og digitaliseringsstrategi. Uanset om organisationen selv ønsker at drifte, vedligeholde og udvikle KMD WorkZone eller anvende KMD WorkZone Cloud, kan KMD hjælpe med at designe den rigtige løsning.

Mand ned notesblok og kuglepen, der kigger på computerskærm

Standardløsning tilpasset jeres forretning

KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter med mulighed for at udvikle kundespecifikke tilpasninger på toppen af det solide fundament. Den intuitive brugergrænseflade og platformens konfigurerbarhed gør det muligt at understøtte både almindelige brugere og superbrugere i samme løsning, uanset om man er leder, fagekspert eller sidder i en supportfunktion. En lang række af værktøjerne i platformen stilles til rådighed direkte fra Office-programmerne, og man kan få indsigt i arbejdsgange gennem søgelister og dashboards med diagrammer og lister designet og distribueret af superbrugere eller af brugeren selv. Alle compliance-forhold er lagt ind i motoren af KMD WorkZone, så der altid er styr på adgange, rettigheder, regler, dokumentationsopgaver og logning.

KMD medarbejdere ved skrivebord, der samarbejder og kigger på computerskærm

Automatisering af processer

KMD WorkZone er en Enterprise Information Management-platform (EIM), der understøtter processer, dokumentationsopgaver og overholdelse af regelsæt i et klassisk sagsbehandlingssystem. Derudover kan KMD WorkZone accelerere organisationers digitaliseringsrejse ved at skabe mere bredde, dybde og fleksibilitet i understøttelsen af arbejdsgange. Dynamisk procesintelligens er integreret i KMD WorkZone, så organisationer kan digitalisere og udtrykke forretningens forskelligartede forløb og unikke handlinger. I en konkret arbejdsgang kan KMD WorkZone blandt andet foreslå en optimal proces og hjælpe brugeren med relevant information undervejs. Eksempelvis i form af lovgivning på området eller visning af andre brugeres navigation i en lignende arbejdsgang. Resultatet af de optimerede workflows er øget effektivitet, reduceret sagsbehandlingstid og høj datatransparens.

Kolleger taler sammen om it-udvikling

Øget produktivitet og styrkede forretningsgange

Med KMD WorkZone kan organisationer konvertere det styrkede forretningsoverblik til øget produktivitet på tværs af organisationen samt mere strømlinede arbejdsgange, når der skal leveres information til kollegaer, overordnede og eksterne parter. Ved hjælp af avancerede konfigurationsmuligheder kan organisationer selv modellere deres unikke forretningsprocesser direkte i KMD WorkZone, eller de kan få hjælp fra KMD WorkZone-certificerede konsulenter. Muligheden for selv at bygge sin forretningsforståelse giver it-understøttelsen en klar retning, fordi man kan kontekstbasere opgavebeskrivelser, automatiseringer, integrationer, portaler og andre af de operationelle værktøjer, der skal agere beslutningsgrundlag for medarbejdere og ledere.

Styrk din forretning med en modellerbar platform

Moduler

Styrk overblikket med modellering af unikke forretningsobjekter

Skræddersyet løsning

Øg medarbejdereffektiviteten med kontekstbaserede værktøjer

Brugerpræferencer

Træf bedre og hurtigere beslutninger med dynamisk procesintelligens

White papers

Ofte stillede spørgsmål om KMD WorkZone e-gov

Læs svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål om procesoptimeringsværktøjet KMD WorkZone e-Gov.

Ja, KMD WorkZone kan understøtte privacy-by-design and by default, samt kassation med den rette opsætning. Vi har stor erfaring fra kunder, der ligner jer, og vi kan rådgive jer til en compliant løsning.

Ja, kontakt Leif Ilsø på +45 4460 3583 eller li@kmd.dk eller udfyld kontaktboksen længere nede på siden.

Ja, vi har stor erfaring med datamigrering, og vi kan rådgive om, hvorvidt al data skal med over, om vi skal stå for al migrering, eller jeres medarbejdere også skal på banen.

KMD WorkZone findes både som Software as a Service og en On-premise-løsning – vælg hvad der passer jer bedst. Vi kan også tilbyde hosting.

Vores kunder omfatter organisationer i Stat, den finansielle sektor, forsyning, Regioner og universiteter – som alle er større vidensorganisationer med højt kvalificeret arbejdskraft, komplekse arbejdsgange og høje krav til compliance og risikostyring.

Ja vi, i KMD WorkZone, hjælper gerne. Desuden er en række konsulenthuse certificerede i løsningen, så I har mulighed for selv at vælge jeres implementeringspartner.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan du kan udnytte mulighederne i KMD WorkZone og påbegynde din digitaliseringsrejse, så vil vi gerne tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om vores digitale løsninger og få svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD WorkZone direkte i din indbakke.

Tilmeld her