Christiansborg

Opfyld frister

Kort gennemløbstid med effektive processer

Effektiv styring og håndtering af forelæggelser, hvor sagen ved hver godkendelse med det samme er klar til næste godkender. Det er særligt værdifuldt, når en forelæggelse skal igennem flere godkendelsesled, hvor sagen bliver sendt frem og tilbage og revideret undervejs.

Analyse af processer og systemer
Indsamling af data

Opnå fuld transparens

Bedre planlægning med fuldt overblik

Med forelæggelsen er det altid synligt, hvor en given sag befinder sig, og hvilken status sagen har. Den kan ekspederes videre, hvis godkenderen ikke har mulighed for at godkende, og den kan lægges til stedfortræder. I de vigtige sekretariatsfunktioner bliver det samtidig muligt at planlægge eksempelvis ministerens arbejde, fordi det også er synligt, hvilke forelæggelser der er på vej og med hvilken frist.

Altid opdateret materiale

Undgå misforståelser og gammelt materiale

Da forelæggelsen er centralt styret, digital og automatiseret, sikres det, at godkenderen altid kigger på den seneste version af materialet i stedet for at spilde tid på at gennemgå forkert materiale. Opdateringer af materialet sker umiddelbart og er tilgængeligt for alle relevante parter med det samme. I Outlook, i KMD WorkZone-klienten og på mobile enheder.

Indsamling af data fra flere systemer
UX på nettet

Gør ventetid til arbejdstid

Med den mobile forelæggelse er opgaverne altid lige ved hånden

Ved at have forelæggelser tilgængelig på mobile enheder (iOS, Android, telefon eller tablet) kan enhver vente- eller transporttid gøres til arbejdstid. Chefer og ministre, der skal godkende en sag, har travlt, og derfor er det vigtigt at kunne udnytte tiden effektivt. Så er der mere tid til de alvorlige sager, som kræver mere sammenhængende tid til behandling.

Demonstration

KMD WorkZone udstiller den nødvendige funktionalitet i Outlook og de øvrige Office-værktøjer.

Se hvordan her

Komplet minister- & ledelsesbetjening

finger og laptop

Smidige arbejdsprocesser

Bestillings-, hørings- og forelæggelsesprocesser kan håndteres direkte fra adviseringsmailen i Outlook. Se og udfør eksempelvis søgelister, journalisér mails på én gang på en sag eller journalisér et dokument med komplet opmærkning uden at forlade Office-pakken

woman working laptop

Holder styr på godkendelser og frister

KMD WorkZone giver mulighed for at konfigurere et variabelt antal godkendelsestrin og et variabelt antal godkendere i en proces, ligesom platformen også giver mulighed for komplet friststyring på forelæggelsen og på hvert trin.

SKI rammeaftaler

Bliv i de velkendte Microsoft-brugergrænseflader

KMD WorkZone udstiller funktionalitet direkte i de grænseflader, hvor alle i organisationen i forvejen arbejder og kommunikerer sammen.

Facetime

Brug mobile enheder både offline og online

KMD WorkZone understøtter iOS- og Android-baserede smartphones og tablets med offline og online mobiladgang til forelæggelser, mødemateriale, opgaver m.m.

Personlig overlevering

Glad og effektiv brugerorganisation

KMD WorkZone giver en stærk procesunderstøttelse, effektiv styring og glad brugerorganisation hele vejen op igennem systemet.

Hent faktaark

Miniature af forsiden på "Minister- og Ledelsesbetjening" faktaark
Faktaark

Minister- og Ledelsesbetjening

Med KMD WorkZone får du komplet minister- og ledelsesbetjening direkte fra din
Outlook, fra WorkZone klienten og fra mobile enheder – også offline.

Hent og læs

Seks hurtige svar på de oftest stillede spørgsmål

Ja, forelæggelser og andre opgaver kan sammen med mødemateriale tilgås såvel offline som online fra smartphones og tablets med enten iOS eller Android.

Ja, forelæggelsen kan have trin med serielle godkendere og trin med parallelle godkendere – i samme forelæggelse. Der kan være et frit antal trin og et frit antal godkendere på hvert trin. Godkenderne kan også ændre i den fremadrettede godkendelsesrækkefølge.

Ja, forelæggelsen giver mulighed for at definere og anvende en række standard sekvenser med bestemte godkendere, som kan genbruges når nye forelæggelser skal oprettes.

Hele forelæggelsesfunktionaliteten for godkendere udstilles direkte i Outlook på den mailadvisering, godkenderne får direkte i deres Outlook indbakke. F.eks. kan de også se hele det hidtidige godkendelsesforløb direkte i mailen og redigere dokumenter.

Ja, forelæggelsen indeholder fuld understøttelse for stedfortrædere i såvel WorkZone klienten, som på mobile devices og i Outlook.

Ja, såvel godkenderen selv som stedfortrædere kan ændre i den viste rækkefølge for de ventende godkendelser og opgaver. Listen kan også sorteres efter andre kriterier, og man kan altid gå tilbage til den rangordning, der er lavet af sekretariatet.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for Ministerbetjening? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD WorkZone direkte i din indbakke.

Tilmeld her