Mand med bærbar computer i hånden i en server-hal
To kvindelige kollegaer, der sammen kigger på et dokument

Nå jeres mål om effektiv sagsbehandling

Effektivisering af sagsbehandlingen rykker højt op på dagsordenen, blandt andet i mange offentlige styrelser. Ofte rykker det også ind i resultatkontrakterne som konkrete mål for blandt andet sagsbehandlingstid, datakvalitet og registreringspraksis. Derfor er det ikke længere nok at have en effektiv løsning til sagsbehandlingen - I skal også kunne følge og dokumentere jeres praksis. Det kan I med KMD Workzone Insight.

I kan måle på alle sagsbehandlingsdata

Med KMD Workzone Insight får I en samlet platform til at udtrække, rapportere og analysere på jeres sagsbehandlingsdata i KMD Workzone. Det giver jer løbende overblik over, hvor I står, og indsigt i, hvor I præcis kan sætte ind for at effektivisere processer og ressourceforbrug. I kan konfigurere KMD Workzone Insight med jeres egne forretningsregler som frister og nettosagsbehandlingstider. Nuancer billedet ved at berige oplysningerne fra KMD Workzone med andre relevante data.
Hånd bruger tablet
Forretningsfolk, der sidder foran hinanden ved et bord

I får indsigt på alle niveauer

Har I brug for forskellig indsigt til eksempelvis strategiske og operationelle ledere, kan I oprette forskellige rapporter på samme datagrundlag. Enten ad hoc eller som faste kørsler. I kan også tilknytte en mobil løsning, så I kan tage indsigten med jer på smartphone og tablet. KMD Workzone Insight er et standardmodul til KMD Workzone ESDH, og løsningen kan integreres med jeres egne rapportværktøjer. I kan også benytte eksempelvis TARGIT Decision Suite, Microsoft Power BI eller SAS Visual Analytics.

Gode grunde til at overveje KMD Workzone Insight

Optimerede arbejdsgange

Præcis viden og forbedringer

I får præcis viden til målstyring af sagsbehandlingstider, og forbedring af journaliseringspraksis
Personlig tilpasning

Højere datakvalitet

I får højere datakvalitet i sagsdata, også ift. leverancer til Rigsarkivet
Skræddersyet løsning

Konfigurering efter behov

I får en stærk standardløsning, I kan konfigurere til jeres behov, og vi sørger for konsistent i forhold til KMD Workzone

Nyt white paper

Få indblik i, hvordan man med udgangspunkt i præcis modellering af forretningsobjekter kan udnytte KMD WorkZones mange kapabiliteter til at udtrykke din forretnings kernefaglighed.

Hent white paper her

Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål

Vores eksperter inden for KMD WorkZone sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om vores digitale løsninger og få svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her