Hælder vand i glas fra vandhane

Skræddersyet forbrugsafregning

Løsningen er fleksibel og skalerbar, og funktionaliteten kan tilpasses til præcis jeres behov gennem forskellige tilvalgsmoduler.

Cloud-løsning

Løsningen leveres som en cloud-løsning og giver jer alle driftsfordelene ved at lease frem for at eje.

Digital markedskommunikation

Løsningen favner både intern og ekstern kommunikation samt digitaliserer og automatiserer interne arbejdsgange.

Automatisering af manuelle opgaver

Optimerede forretningsprocesser med kunden i fokus

KMD Easy Energy hjælper jer med at optimere jeres forretningsprocesser, så den samlede vej fra aflæsning til betaling bliver forbedret, uanset om I arbejder med el, vand, varme, spildevand, renovation, gas – eller måske det hele. KMD Easy Energy leverer digitale tjenester og selvbetjeningsløsninger, der er optimeret til det moderne energimarked og knytter kunder og partnere tættere til forretningen. For eksempel kan kunderne engageres i deres energiforbrug samt tilgå og vedligeholde egne oplysninger. Det letter jeres arbejde - og kunderne ser det som en service. KMD Easy Energy leverer derudover en optimeret automatisk integration til Engrosmodellen der minimerer behovet for manuelle forretningsprocesser.

Easy Energy-as-a-Service

KMD Easy Energy leveres som en cloud-løsning (SaaS). Det betyder, at I får en lang række fordele ved at lease frem for at eje jeres løsning – bl.a. en markant reduktion af omkostningerne forbundet med drift, vedligehold, opdateringer og kompetenceudvikling af egne ressourcer.

Cloud-løsninger
Få en skræddersyet it-løsning

Opgraderings- og tilvalgsmuligheder

Grundmodulet i KMD Easy Energy indeholder alle relevante data om kunder og målere. Derudover har I mulighed for at skræddersy løsningen gennem en række tilvalgsmoduler som faciliterer og optimerer kommunikationen med jeres kunder og samarbejdspartnere. Easy Energy understøtter hele kunderejsen for den moderne såvel som den traditionelle forbruger ved at tilbyde adskillige kommunikationsveje samt forsendelse-og betalingsmuligheder. På den måde kan I møde jeres kunder, hvor de forventer at blive mødt og dermed sikre den bedst mulige kundeservice med øje for effektivitet. At løsningen på den måde kan tilpasses netop jeres behov, gør den fleksibel, så hvis jeres forsyning vokser, mindskes eller jeres behov på anden vis ændrer sig, kan løsningen følge med.

Med KMD Easy Energy opnår du flere fordele - altid i luften, altid er sikret og altid er opdateret med den nyeste software

Eksempler på kunder

Vi går meget op i, at vores kunde er tilfredse med både KMD Easy Energy og vores service. Vi har i dag over 100 kunder fra multiforsyninger, elselskaber, vand- og spildevandselskaber, styrelser og kommuner. Her er et udsnit af vores kunder - vi håber I bliver den næste: SK Forsyning, Forsyning Helsingør, Frederikshavn Forsyning, Aarhus Kommune (AVA), Bornholms Energi og Forsyning, Fors, NK Forsyning, Silkeborg Forsyning, Arwos, Provas, Jysk Energi, Energistyrelsen, Svendborg Vand&Affald.

En skræddersyet løsning til at understøtte og effektivisere energi- og forsyningsselskaber

KMD Easy Energy brochure
Brochure

Effektivisering af kerneforretningen

KMD Easy Energy understøtter jeres behov for enkel og effektiv afregning og opkrævning – uanset om I arbejder med el, vand, varme, spildevand eller gas – eller måske det hele. Læs mere om, hvordan I kan effektivisere og optimere jeres forretning i denne brochure.

Hent og læs

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Easy Energy? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Benjamin Nørby, Salgsdirektør i Energy Solutions Sales, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Benjamin Nørby, Head of Industry Sales
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her