Mand sidder ved sin laptop på et kontor

Et komplekst energi- og forsyningsmarked

På fremtidens energimarked er der brug for teknologi, der løbende og fleksibelt kan tilpasse sig ændringer i lovgivning, efterspørgsel af forskelligartede produkter og nye beregningsmetoder på data. Samtidig er der behov for at kunne håndtere enorme datamængder i nær realtid for at balancere energisystemerne. KMD Elements er baseret på Microsoft Azure teknologi og er udstyret med en avanceret konfigurationsmotor til at håndtere den stigende kompleksitet på energi- og forsyningsmarkedet.

Industriløsninger der leverer data
Brugerstyring

Behov for effektiv kundeservice

Markedet oplever stigende behov for nærværende kundeservice og differentierede kommunikationskanaler. Den grønne agenda har samtidig forårsaget et øget behov for information til forbrugeren. Dette stiller krav til udstilling af relevante data på de rette tidspunkter i brugergrænsefladen og til videre analyser i andre sammenhænge. Disse elementer er indtænkt i KMD Elements.

Stigende ressourceforbrug

Som følge af regulatoriske ændringer og det stigende behov for målrettet og effektiv kundeservice, er der et voksende ressourceforbrug på administrative processer og manuelle arbejdsgange. Disse processer kan med fordel håndteres af it-systemer for at frigøre tid til mere værdiskabende opgaver. KMD Elements implementeres med et fuldt dokumenteret API-katalog for at sikre, at I kan lave de integrationer, der sikrer et sammenhængende, automatiseret og effektivt systemlandskab.

Automatisering af manuelle opgaver

KMD Elements understøtter flere roller i energi- og forsyningsmarkedet

Leverandør

Med et væld af integrationsmuligheder, en moderne brugergrænseflade og en kundecentrisk datamodel understøtter KMD Elements de afregningsspecifikke forretningsprocesser som relaterer sig til rollen som leverandør. KMD Elements er modul- og API-baseret og kan fleksibelt tilpasses såvel simple som komplekse IT-miljøer.

Elektriker arbejder ved eltavle

Systemunderstøttelse af rollen som netselskab

Rollen som netselskab kræver fuldautomatiserede processer, stringent styring af målerstamdata og en stærk integration til DataHub. Alt dette understøtter KMD Elements samtidig med, at der er mulighed for at integrere til et væld af forskellige systemer gennem systemets veldokumenterede REST API’er.

Elmast med blå himmel

Systemunderstøttelse af Energy Trading-rollen

KMD Elements er udstyret med en avanceret og fleksibel konfigurationsmotor som giver fuld styring over oprettelse af komplekse produkter og aftaler til afregning. Desuden har brugeren af KMD Elements mulighed for at sætte komplekse beregninger op ved brug af tidsserieskabeloner eller den indbyggede formeleditor. Fleksibiliteten i systemet gør, at man, uden yderligere udvikling og tilpasning af systemet, selv kan oprette og beregne på komplekse PPA aftaler.

KMD ELEMENTS – EN KUNDECENTRISK OG FULDAUTOMATISERET BRANCHELØSNING

KMD Elements er en moderne kundeservice- og afregningsløsning, som baserer sig på nyeste cloud-teknologi

SKI rammeaftaler

Datadrevet beslutningsstøtte

Processer i KMD Elements håndteres i relevante procescentre, hvilket sikrer at brugeren har en mere validerende rolle. Systemet giver beslutningsstøtte for brugeren i relevante situationer.

Børn og unge

Kundecentrisk og brugervenligt

Kunden er i centrum i KMD Elements. Brugergrænsefladen giver overblik, hvor det er relevant. Kundekommunikationen er baseret på en moderne platform med mulighed for at oprette kommunikationsflows baseret på hændelser.

Personlig tilpasning

Sikre og effektive processer

KMD Elements er baseret på en fleksibel konfigurationsmotor og har et væld af integrationer, som skaber fuldautomatiserede processer. Kerneprocesser kan massehåndteres i systemet.

En fleksibel løsning der er skabt til morgendagens energimarked i ind- og udland

KMD Elements
Brochure

KMD Elements

KMD Elements understøtter jeres forretning både i Danmark og i udlandet, uanset hvilke og hvor mange energityper I arbejder med. Læs mere om, hvordan KMD Elements kan optimere jeres forretning i vores fact sheet.

Hent og læs
KMD Elements brochure
Faktaark

KMD Elements

Næste generations IT-løsning, der er bygget til at håndtere stadig mere komplekse datastrømme og forenkle afviklingsprocessen for energi- og forsyningsmarkedet.

Hent og læs

Nyt whitepaper

Få indblik i, hvordan fremtidens energimarked ser ud, og hvordan I som virksomhed bedst bliver udrustet til at udnytte de mange muligheder, der ligeledes opstår.

Hent white paper her

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til det energistyringssystem, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke løsninger, der bedst kan optimere jeres energiledelse.

Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her