Vindmøller med solnedgang

Spar tid og øg kvaliteten af jeres forretningsprocesser

KMD Elements sikrer en høj grad af automatisering, hvilket er med til at reducere manuelle arbejdsgange og dermed forbedre effektiviteten og kvaliteten af forretningsprocesser. Løsningens konfigurerbarhed giver fuld kontrol over oprettelsen af avancerede kontrakter. I takt med, at energi- og forsyningsmarkedet bliver mere og mere komplekst, kan KMD Elements bistå din virksomhed med at fremtidssikre kritiske afregningsprocesser.
Industriløsninger der leverer data

Nøgleelementer i KMD Elements

Optimerede arbejdsgange

Avancerede tidsserieberegninger

KMD Elements er bygget med en fremtidssikret formelmotor, som giver dig mulighed for at opsætte avancerede tidsserieberegninger ved hjælp af den indbyggede formeleditor. Systemet håndterer tidsserier med høj dataopløsning og beregner på hvert datapunkt i tidsserien. Dette giver dig mulighed for at indføre grænser, regler, funktioner på datapunktsniveau for at tilpasse det til dine forretningsbehov eller eventuelle ændringer i lovgivningen.

Regnemaskine

Automatiseret afregningsproces

KMD Elements understøtter automatisk afregning baseret på frekvensen på den specifikke kontrakt. Resultatet kan overføres til dit ERP-system til fakturering. Hvis der sker ændringer i tidsseriedataene, vil en korrektionsafregning blive beregnet og sendt til dit ERP-system, hvilket reducerer den manuelle indsats og minimerer risikoen for fejl.

Grafik af computerskærm og en sky med en dobbeltpil mellem

Data tilgængelighed

Systemet giver dig fuld adgang til data, og giver dig mulighed for at udtrække driftsrapporter til analytiske formål. Disse rapporter kan skræddersyes ved hjælp af parametre og leveres med en fast frekvens. Endvidere er det muligt at udtrække en fuld replika af SQL-databasen til remit-rapportering og til BI-formål i eksterne systemer.

Brugerpræferencer

Fleksible konfigurationer

Systemet giver dig mulighed for at oprette skræddersyede kontrakter. Dette giver dig mulighed for at oprette og beregne avancerede Power Purchase Agreements (PPA), herunder afregning af certifikater/oprindelsesgarantier. Konfigurationer kan udføres i brugergrænsefladen uden behov for yderligere systemudvikling eller tilpasning.

Dataanalyse

Markedstilpasning

KMD Elements understøtter afregninger for alle former for producerende eller forbrugende aktiver (f.eks. vindmøller, vindmølleparker, solcelleparker, brintanlæg osv.) for at understøtte dine forretningskrav. Systemet beregner på tværs af tidszoner og dagforskydninger og kan dermed tilpasses nye markeder og forretningsbehov ved simpel konfiguration i brugergrænsefladen.

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Procesautomatisering

Arkitekturen i KMD Elements er baseret på microservices, der kommunikerer gennem standardiserede og veldokumenterede REST API'er. REST API'erne, sammen med attribut match-funktionaliteten i systemet, baner vejen for automatisering af processer på tværs af systemer i systemlandskabet.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til det energistyringssystem, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke løsninger, der bedst kan optimere jeres energiledelse.

Portræt af Jesper Ruus Pedersen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om energi og forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her