Solcellepaneler med højspændingsmaster i baggrunden

En systemarkitektur til fordel for jer

KMD Elements områder understøtter struktureret håndtering af netselskabets tekniske stamdata, effektiv markedskommunikation og avanceret beregningskapabilitet i forbindelse med afstemninger, kontroller og dannelse af fakturagrundlag. Løsningens arkitektur muliggør effektivt samspil med omkringliggende systemer for at sikre automatiserede end-2-end processer i det samlede systemlandskab.

Indsamling af data fra flere systemer

Nøgleelementer i KMD Elements

Grafik af computerskærm og en sky med en dobbeltpil mellem

Datatilgængelighed og datakvalitet

KMD Elements understøtter fuld datatilgængelighed gennem REST API i alle områder af løsningen. Der sikres høj datakvalitet gennem den skabelonbaserede datamodel og ved, at alle forretningslogik og valideringer altid er tilgængelige gennem APIerne.
Database deler data

Effektive end-2-end processer

Løsningen er baseret på, at processer så vidt muligt skal afvikles automatisk - også på tværs af systemer. Der er mulighed for at sætte forretningsregler op i løsningens forskellige områder, således at afvigelser kan håndteres direkte i løsningen. Åbenheden i løsningen muliggør effektive integrationer.

Brugerpræferencer

Beslutningsstøttende

Systemet er udviklet til at give et højt niveau af beslutningsstøtte til brugeren. Brugeren er altid i stand til at skabe sig et overblik over den igangværende opgave, der kan massehåndteres relevante steder, og brugergrænseflader og -flows præsenteres i letforståeligt sprog med præudfyldelser mange steder.

Chatbot

Fremtidsorienteret markedskommunikation

Markedskommunikationen i løsningen anvender nyeste teknologi til kommunikation med markedet. Brugergrænsefladen giver et sammenhængende og procesorienteret billede af status på kommunikationen med markedet.

Status

Avanceret beregningsmotor

KMD Elements er udstyret med en avanceret beregningsmotor til kontrol af data på dagligt niveau og til afstemning af grundlag modtaget fra markedet. Løsningen er bygget til at skalere i takt med stigende datamængder og øget frekvens i fremsendelse og behandling af data.

Tre moduler i én løsning

Proaktiv event kommunikation

Med løsningens proaktive event kommunikation kan KMD Elements indgå gnidningsfrit i forskellige systemlandskaber. Dette er med til at sikre et effektivt og tæt samspil med omkringliggende systemer.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til det energistyringssystem, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke løsninger, der bedst kan optimere jeres energiledelse.

Portræt af Jesper Ruus Pedersen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om energi og forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her