two people talking

Derfor er KMD EnergyKey det rigtige valg for din organisation

Med KMD EnergyKey kan I opnå en grønnere profil, større kundetilfredshed og stærkere konkurrenceevne. Løsningen giver en række fordele, uanset om anvendelsesformålet er dataopsamling og validering (MDR/MDM) eller energistyring/-ledelse (EMS).

Få vist vejen til grønne besparelser

Med KMD EnergyKey opnår din virksomhed optimal indsigt i energiforbruget time for time. På den måde kan I igangsætte nødvendige initiativer i tide, så der kan prioriteres sikkert mellem de områder, der bedst kan bidrage til grønne besparelser

Øg værdien af investeringer i smarte målere og fjernaflæsning

KMD EnergyKey øger værdien af fjernaflæsningsprojekter og styrker overblikket over datakvalitet og dataleveringssikkerhed fra opsætning til nedtagning.

Opnå budgetsikkerhed for energiomkostninger

Skab tryghed for budgettet måned for måned. KMD EnergyKey muliggør budgetlægning i både energi og kroner, så der opnås indsigt i hvad der driver energiomkostningerne og gives mulighed for at reagere rettidigt og med den nødvendige effekt.

Sikrer uafhængighed af målerleverandører

KMD EnergyKey kan opsamle data fra alle væsentlige loggere og fjernaflæsningssystemer samt udnytte disse data i en samlet løsning.

Styrk kundetilfredshed

KMD EnergyKey indbyder til bedre og tættere kundedialog gennem selvbetjeningsportal og mobile apps, hvilket muliggør proaktiv kunde- og energirådgivning.

Understøttes som cloud-løsning

Løsningen leveres som en cloud-løsning, hvilket betyder, at I ikke skal bekymre jer om drift, vedligeholdelse, opdateringer eller sikkerhed. KMD EnergyKey kan bl.a. leveres som SaaS på Microsoft Azure.

Grøn grafik af et stik med et blad i enden af ledningen

Med KMD EnergyKey bliver data til handling. Data over forbruget synliggøres, hvilket gør det muligt at identificere unødigt forbrug og realisere den grønne agenda.

Grafik af to programmører, der taler om kodning

Energiledelsesprojekter der understøttes af KMD EnergyKey, som f.eks. adfærdsregulering, har ofte besparelsespotentiale på 10-30 % og en tilbagebetalingstid på typisk 1-2 år.

Grafik af en hånd, der griber en puslespilsbrik

Læs mere om, hvordan I med digitalisering kan understøtte FN’s klimamålsætninger her

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi samlet svar på nogle af de hyppigste spørgsmål om KMD EnergyKey.

Ja, oftest kan der indsamles data med tilbagevirkende kraft. Har I allerede data fra et andet system, kan disse migreres til KMD EnergyKey.

KMD EnergyKey driftes hos KMD, som anvender den seneste teknologi med Microsoft Azure. Løsningen garanteres driftet i et EU-land og overholder alle sikkerhedsbestemmelser. Det betyder, at løsningen er central og tilgås via browser. Der kræves altså ingen installation hos kunden.

Prisen afhænger af antal målere, der opsamles data på, samt hvilke moduler, der anskaffes. Hertil kommer selve implementeringen med opsætning, uddannelse og evt. migrering af historiske data, som alle er engangsbeløb.

Fra aftaleindgåelse til de første målerdata figurerer hos jer, går der maksimalt 48 timer. Herefter kan forventes et opsætningsarbejde ved evt. yderligere integrationer forventes, migrering af historiske data, uddannelse mm. Et typisk implementeringsforløb tager 2-3 måneder.

KMD EnergyKey har mere end 50 forskellige integrationer for at sikre opsamling af målerdata uafhængigt af målerleverandør og øvrige systemer, der anvendes i organisationen. Her kan nævnes integrationer til Datahub, Kamstrup, Danfoss, CB Svendsen m.fl. KMD har endvidere et godt samarbejde med rigtige mange forsyningsselskaber og kan derfor indsamle data herfra også.

Da løsningen er prissat efter antal målere og moduler, er det muligt med få økonomiske midler at starte op med et mindre antal målere og efter behov løbende tilkøbe flere målere og moduler. Det er en model, som mange af vores kunder benytter sig af.

Ja, med vores Mobility-app er det muligt at aflæse manuelle målere på en semi-automatiseret måde. Endvidere er det med WebTools muligt at få visualiseret forbrug m.m. på både tablet og smartphone. Læs meget mere om de forskellige muligheder i brochuren, du finder under din branche.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Portræt af Jonas Højer, Senior Sales Specialist i Energy Solutions Sales, KMD
Felt er påkrævet