people-working-together

KMD EnergyKey EMS - Præcist og alsidigt energistyringssystem

Adgange til systemer og løsninger

KMD EnergyKey EMS - Overblik og kontrol over energiforbruget

KMD EnergyKey er et anerkendt redskab til at skabe viden og nye muligheder for optimering af drift og økonomi. Løsningen giver mulighed for at opstille alarmer, så spild og fejl opdages i tide, og gør jer i stand til at analysere og prioritere indsatser for energibesparende foranstaltninger. Derudover er det muligt at danne forskellige rapporter til at skabe overblik og give svar på det, I søger. Da KMD EnergyKey opsamler data på dagsbasis er det også oplagt at følge forbruget med henblik på at kunne igangsætte energibesparende tiltag før årsafslutning.

Et energistyringssystem skaber værdi for alle jeres interessenter

KMD EnergyKey samler alle energidata på ét sted og muliggør dokumentation af forskellig karakter for såvel interne som eksterne interessenter, herunder CSR-dokumentation, generering af grønne regnskaber og effektivitetsrapporter. Med løsningen får alle parter en enkel indgang til den viden, de har brug for. Præsenteret, så den er til at forstå – og handle efter.

Indsamling af data
Økonomisk vækst

Sæt fart på jeres grønne omstilling med et energistyringssystem

KMD EnergyKey gør det muligt at gå fra data til handling. Ved hjælp af løsningens benchmarking funktion kan forskellige bygninger, installationer eller produktionsenheder sammenholdes, hvilket kan udskille syndere, der har et unødvendigt højt forbrug. Denne funktion i samspil med de øvrige funktioner (måling, kontrol, budgetopfølgning, CO2-regnskaber, øvrig dokumentation, etc.) gør den grønne omstilling realistisk.

Vær ét skridt foran i den grønne omstilling

Miniature af forsiden for KMD EnergyKey EMS faktaark
Faktaark

Nøglen til effektiv brug af energien for alle interessenter

Et øget fokus på den grønne omstilling og dertilhørende forventninger og krav til blandt andre energisektoren skaber et endnu større
behov for at bruge energien rigtigt. Hertil er der brug for fleksible løsninger, der kan skabe overblik over eget energiforbrug og gøre relevante
interessenter opmærksomme på, hvordan FN’s verdensmål og klimastrategierne imødekommes.

Hent og læs

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi samlet svar på nogle af de hyppigste spørgsmål om KMD EnergyKey.

Ja, oftest kan der indsamles data med tilbagevirkende kraft. Har I allerede data fra et andet system, kan disse migreres til KMD EnergyKey.

KMD EnergyKey driftes hos KMD, som anvender den seneste teknologi med Microsoft Azure. Løsningen garanteres driftet i et EU-land og overholder alle sikkerhedsbestemmelser. Det betyder, at løsningen er central og tilgås via browser. Der kræves altså ingen installation hos kunden.

Prisen afhænger af antal målere, der opsamles data på, samt hvilke moduler, der anskaffes. Hertil kommer selve implementeringen med opsætning, uddannelse og evt. migrering af historiske data, som alle er engangsbeløb.

Fra aftaleindgåelse til de første målerdata figurerer hos jer, går der maksimalt 48 timer. Herefter kan forventes et opsætningsarbejde ved evt. yderligere integrationer forventes, migrering af historiske data, uddannelse mm. Et typisk implementeringsforløb tager 2-3 måneder.

KMD EnergyKey har mere end 50 forskellige integrationer for at sikre opsamling af målerdata uafhængigt af målerleverandør og øvrige systemer, der anvendes i organisationen. Her kan nævnes integrationer til Datahub, Kamstrup, Danfoss, CB Svendsen m.fl. KMD har endvidere et godt samarbejde med rigtige mange forsyningsselskaber og kan derfor indsamle data herfra også.

Da løsningen er prissat efter antal målere og moduler, er det muligt med få økonomiske midler at starte op med et mindre antal målere og efter behov løbende tilkøbe flere målere og moduler. Det er en model, som mange af vores kunder benytter sig af.

Ja, med vores Mobility-app er det muligt at aflæse manuelle målere på en semi-automatiseret måde. Endvidere er det med WebTools muligt at få visualiseret forbrug m.m. på både tablet og smartphone. Læs meget mere om de forskellige muligheder i brochuren, du finder under din branche.

Vil du vide mere eller have en demo?

Vi arbejder konstant på at kunne tilbyde det bedste til vores kunder. Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Portræt af Jonas Højer, Senior Sales Specialist i Energy Solutions Sales, KMD
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her