Derfor er KMD EnergyKey det rigtige valg for din organisation

Med KMD EnergyKey kan I opnå en grønnere profil, større kundetilfredshed og stærkere konkurrenceevne. Løsningen giver en række fordele, uanset om anvendelsesformålet er dataopsamling og validering (MDR/MDM) eller energistyring/-ledelse (EMS).

Få vist vejen til grønne besparelser

Med KMD EnergyKey opnår din virksomhed optimal indsigt i energiforbruget time for time, så der kan prioriteres sikkert mellem de områder, der kan bidrage bedst til grønne besparelser, og de nødvendige initiativer kan igangsættes i tide.

Øg værdien af investeringer i smarte målere og fjernaflæsning

KMD EnergyKey øger værdien af fjernaflæsningsprojekter og styrker overblikket over datakvalitet og dataleveringssikkerhed fra opsætning til nedtagning.

Opnå budgetsikkerhed for energiomkostninger

Skab tryghed for budgettet måned for måned. KMD EnergyKey muliggør budgetlægning i både energi og kroner, så der opnås indsigt i hvad der driver energiomkostningerne og gives mulighed for at reagere rettidigt og med den nødvendige effekt.

Sikrer uafhængighed af målerleverandører

KMD EnergyKey kan opsamle data fra alle væsentlige loggere og fjernaflæsningssystemer samt udnytte disse data i en samlet løsning.

Styrk kundetilfredshed og fokus på bæredygtighed

KMD EnergyKey indbyder til bedre og tættere kundedialog gennem selvbetjeningsportal og mobile apps, hvilket muliggør proaktiv kunde- og energirådgivning.

Understøttes som cloud-løsning

Løsningen leveres som en cloud-løsning, hvilket betyder, at I ikke skal bekymre jer om drift, vedligeholdelse, opdateringer eller sikkerhed. KMD EnergyKey kan bl.a. leveres som SaaS på Microsoft Azure.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Thomas Kolze1