Man smiling

Datahjemtagning – datasikkerhed

Indsamling af data fra flere systemer

Muliggør dataudveksling i stor skala

KMD EnergyKey er omdrejningspunkt for dataudveksling. Det betyder, at løsningen kan opsamle og udveksle data mellem dataloggere eller AMR-software og afregningssystem samt organisationens egne systemer (GIS-, BI-, energistyringsløsning, etc.)

Præsenterer resultater let forståeligt i den kontekst, brugeren efterspørger

KMD EnergyKey omfatter en brugervenlig visualiseringsløsning med tilhørende services, advisering m.m., der kan indlejres i forsyningsselskabets eget selvbetjeningsunivers eller bruges som selvstændig webportal til kunde- og energirådgivning. Denne mulighed giver overblik over det samlede energiforbrug og motiverer såvel kunde som medarbejder til at optimere forbruget/driften.

Analyse af processer og systemer
Virksomhedstransformation med data

Gør komplekse data til håndterbare kvalitetsdata

KMD EnergyKey opsamler og validerer data, som sikrer korrekt afregning og et kvalitetssikkert datagrundlag for driftsoptimering. Med løsningens estimerings- og korrektionsmodul er det desuden muligt; 1) at estimere manglende eller fremtidige data; og 2) at rette data på korrektionsmålere. Dette styrker datakvaliteten til videre behandling/analyse og sikrer retvisende visualisering af dataene samt udviklingen af disse.

Hent brochure

brochure

Vejen til effektive arbejdsgange, korrekt afregning og optimal drift

Energi- & Forsyningssektoren er i rivende udvikling, hvilket medfører hyppigt ændrede love, regler og rammebetingelser. Her ses
bl.a. effektiviseringskrav til arbejdsgange samt et fokus på fremtidens energikilder og forsyningssikkerhed. Desuden ses et øget
behov for at motivere danskerne til at tænke grønnere, også i forhold til deres energiforbrug.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Danske forsyningsselskaber opsamler og validerer data fra mere end 430.000 fjernaflæste målere i KMD EnergyKey til brug for afregning og kundeservice. Ser I muligheder i løsningen, eller ønsker I en uforpligtende snak, så kontakt os og lad os sammen se på, hvordan løsningen og de tilhørende muligheder passer hos jer.

Thomas Kolze1

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her