Mand går op ad trappe

Nå jeres mål om effektiv sagsbehandling

Effektivisering af sagsbehandlingen rykker højt op på dagsordenen, blandt andet i mange offentlige styrelser. Ofte rykker det også ind i resultatkontrakterne som konkrete mål for blandt andet sagsbehandlingstid, datakvalitet og registreringspraksis. Derfor er det ikke længere nok at have en effektiv løsning til sagsbehandlingen - I skal også kunne følge og dokumentere jeres praksis. Det kan I med KMD Workzone Insight.

I kan måle på alle sagsbehandlingsdata

Med KMD Workzone Insight får I en samlet platform til at udtrække, rapportere og analysere på jeres sagsbehandlingsdata i KMD Workzone. Det giver jer løbende overblik over, hvor I står, og indsigt i, hvor I præcis kan sætte ind for at effektivisere processer og ressourceforbrug.

  • I kan konfigurere KMD Workzone Insight med jeres egne forretningsregler som frister og nettosagsbehandlingstider.
    I kan nuancere billedet ved at berige oplysningerne fra KMD Workzone med andre relevante data, for eksempel tidsregistreringer. Det vil give jer indsigt i både sagsbehandlingstiden og i den arbejdstid, I har brugt på sagerne.
  • I kan også få indsigt i, hvordan brugerne arbejder i KMD Workzone. Det er nyttigt til for eksempel sikkerhedskontroller, og når I vil måle effekten af jeres initiativer.

Det er ikke længere nok at have en effektiv løsning til sagsbehandlingen - I skal også kunne følge og dokumentere jeres praksis. Det kan I med KMD Workzone Insight.

I får indsigt på alle niveauer

Har I brug for forskellig indsigt til eksempelvis strategiske og operationelle ledere, kan I oprette forskellige rapporter på samme datagrundlag. Enten ad hoc eller som faste kørsler. I kan også tilknytte en mobil løsning, så I kan tage indsigten med jer på smartphone og tablet.

KMD Workzone Insight er et standardmodul til KMD Workzone ESDH, og løsningen kan integreres med jeres egne rapportværktøjer. I kan også benytte eksempelvis TARGIT Decision Suite, Microsoft Power BI eller SAS Visual Analytics.

Gode grunde til at overveje KMD Workzone Insight

  • I får præcis viden til målstyring af sagsbehandlingstider, og forbedring af journaliseringspraksis
  • I får højere datakvalitet i sagsdata, også ift. leverancer til Rigsarkivet
  • I får en stærk standardløsning, I kan konfigurere til jeres behov
  • Vi sørger for konsistens i forhold til KMD Workzone

Nyt white paper

Få indblik i, hvordan man med udgangspunkt i præcis modellering af forretningsobjekter kan udnytte KMD WorkZones mange kapabiliteter til at udtrykke din forretnings kernefaglighed.

Hent white paper her

Vil du vide mere?

Leif Ilsøe

Leif Ilsø

Area Director – Payroll, HR & Time

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her