HR-systemer til virksomheder og den offentlige sektor – KMD

HR-software & løsninger til hele årshjulet

Uanset hvilken del af HR-processen, I befinder jer i, så har KMD systemer, som dækker ethvert led inden for HR Management. KMD tilbyder strategiske workshops før I beslutter jer for et projekt, hjælper med implementering af løsningen, samt support og service af jeres nye HR-system.

Få mere ud af jeres HR-løsning

Den rette tilgang til personaleledelse er altafgørende for en organisations succes. Med en integreret tilgang til rekruttering og fastholdelse, er I stærkt klædt på til at øge produktivitet og arbejdsglæde.

Effektive HR-processer og indsigter

Med den rette HR-software kan I konsolidere medarbejderdata og udnytte de mange muligheder for overbliksbilleder og foretage handlinger via self-service, analyser m.m., som hjælper jer med at foretage handlekraftige beslutninger, der gør arbejdsstyrken til jeres konkurrencemæssige fordel.

Spar tid og penge
Uddannelse i it-løsninger og processer

Sæt medarbejderen i fokus

Medarbejderudvikling og medarbejdertilfredshed er et kerneområde inden for HR Management. Trivsel, medarbejderengagement og kompetenceudvikling er afgørende faktorer for at fastholde værdifulde talenter. Herudover er glade medarbejdere også mere effektive medarbejdere. KMD hjælper jer med at forme den rette tilgang til eksempelvis udviklingsplaner, performance management og stresshåndtering.

KMD understøtter jeres HR-strategi

KMD tilbyder supportaftaler, assistance til at anvende løsningerne bedst muligt, konsulentbistand, strategiske workshops, kundespecifikke løsninger, roadmap-udvikling eller andet der giver jer den bedste HR-løsning. Erfaringen siger, at I opnår de bedste resultater, når jeres HR-processer står i direkte relation til jeres overordnede HR-strategi. Vi anbefaler, at I opbygger et roadmap for jeres HR-arbejde, så de processer, der har størst effekt, bliver implementeret først.

Få en skræddersyet it-løsning

Vil i vide mere om vores hr-løsninger eller har i brug for hjælp?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til det HR-system, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke typer af software, der bedst kan løfte jeres organisation.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet