Projektmøde

Sådan fungerer Cornerstone SBX

Grafik med punkterne 'Forbundne oplevelser', 'Åben arkitektur', 'Afstemt udvikling' og 'Intelligent indsigt'

Kunder

Jyske Bank logo

Jyske Bank

Løsningen er central i realiseringen af Jyske Banks vision om at skabe et øko-system for læring, videndeling og udvikling. KMD understøtter kompetenceudvikling >4000 medarbejdere i ind- og udland og understøtter bl.a. compliance vedr. hvidvaskning.

GLS logo

GLS

Løsningen sikrer e-læring og kursusadministration af fysiske, virtuelle og digitale kurser til forskellige medarbejdergrupper med vidt forskellige digitale forudsætninger og læringsbehov; herunder kørende chauffører, som får læringen ”med på farten”.

Læring

Personaliseret, selvstyret lærings- og udviklingsoplevelse

Giv medarbejderne kontrol over at tilpasse deres mål til organisationens mål, og skab en arbejdsplads med proaktiv inklusion, hvor hver medarbejder kan definere deres vej. 

Vores løsninger understøtter en kultur for kontinuerlig læring – når som helst, hvor som helst. Forskellige teknologier understøtter alle dine læringsbehov og giver medarbejderne en personaliseret og engagerende læringsoplevelse. 
KMD Momentum - fagsystem til jobcenteret
Kollegaer, der samarbejder foran en glastavle med farvede sedler på

Kompetencer

Skab talenter med de kompetencer I har brug for

Forbind dine medarbejdere med de vigtige kompetencer, de har brug for til at tilpasse sig, vokse og være klar til fremtiden, og skab et fælles sprog for udvikling og succes. 

Med vores løsninger kan du engagere dine medarbejdere med en løsning, der tilpasser indholdet til deres motivationer, og hvor ledelsen let kan vurdere, analysere og sætte mål for kompetencer i jeres organisation. 

Performance

Dyrk høj performance på tværs af din organisation

Giv HR og ledelse værktøjer til at spore og evaluere performance ofte og til at støtte dine medarbejdere i at tilpasse sig organisationens topprioriteter. 

Vores løsninger understøtter medarbejdere, ledere og organisationen i at definere handlingsorienterede mål og hjælper til at sikre solid opfølgning, tilpasning og evaluering, som sikrer dit blik for både den enkelte og for organisationen overordnet.

3 kollegaer samarbejder ved bord med sedler og papirer
Medarbejder sidder ved computer og giver håndslag

Rekruttering

Tiltræk, ansæt og fasthold de bedste talenter

Find de rigtige kandidater, match dem til deres perfekte rolle og sæt dem op til succes med onboarding. 

Vores løsninger understøtter en engagerende kandidatoplevelse, strømline hele din ansættelsesproces og træffe smartere ansættelsesbeslutninger, så du hurtige kan skabe et rigtigt match og onboarde. Der er selvfølgelig let integration til jobsites mm. og til jeres øvrige løsninger. 

En let tilpasset HCM-løsning til den moderne arbejdsplads

Sammensæt de moduler, der matcher dit behov.

To kvinder sidder foran computerskærm og arbejder

En meningsfuld, intuitiv og personlig læringsoplevelse

Vi tilbyder LMS-software, der samler læring, udvikling og kompetencer i en personlig oplevelse for alle.

Løsningen automatiserer tildelinger og levering af fuldførelsesposter og versionskontrol – også på flere sprog. Levér proaktivt læring af høj kvalitet i stor skala og få fuld synlighed over træningsinitiativer med indbyggede dashboards, brugerdefinerede rapporter og analyser i realtid.

Kvinder taler sammen i møde

Forbind medarbejdernes mål med forretningens resultater

Vi tilbyder en fleksibel løsning med konfigurerbare funktioner, der matcher dine forretningsmål, så du kan skabe en performance management proces, der er lige så unik som din organisation og som motiverer lige netop dine medarbejdere.

Med løsningen kan du bygge de kompetencer, I har brug for, muliggøre karriereudvikling, sikre konkret og relevant opfølgning og fostre en stærk feedbackkultur.

Kolleger holder møde

Tiltræk, ansæt og fasthold de bedste talenter

Vi hjælper dig med at strømline din rekrutteringsproces end-to-end og sikre en positiv kandidatoplevelse. Samtidig kan du spare tid og ressourcer med effektive processer samt automatisering og få hjælp til at spotte de interne talenter.

Vores rekrutteringsløsning hjælper til med hurtigere at finde de rigtige mennesker, matche dem til deres perfekte rolle og sætte dem op til succes med onboarding.

Medarbejdere arbejder i åbent kontorlandskab

Træf hurtigere og mere velinformerede HR-beslutninger

Vores løsning giver dig prædiktive analyser og intuitive visualiseringer, der gør dig i stand til at spotte trends og hurtigt træffe de rigtige, datadrevne HR-beslutninger om ansættelser, udvikling, fastholdelse mm.

Du kan trække data fra et hvilket som helst felt og tilmed let bygge dine egne rapporter og dashboards, som matcher jeres behov og hjælper dig, dine ledere og dine medarbejdere.

Kvinde, der kigger på en computerskærm

Udvid og tilbyd læring til hele dit økosystem

Har din virksomhed flere eksterne målgrupper, hvor hver enkelt har brug for skræddersyet læring?

Med vores løsninger kan du udbyde både intern og ekstern læring. Læring kan bygges op med certificeringer, i forløb, med tests osv. På den måde kan du engagere dine kunder med produktressourcer, og certificer dine partnere, så du sikrer compliance eller for at højne kundetilfredshed og fastholdelse.

Uddannelse

Lad os fremtidssikre jeres talent- & learning experience

Vi tilbyder globalt markedsledende løsninger anerkendt som Best-in-Class og kobler det med vores mangeårige erfaring og rådgivning inden for HR. På den måde finder vi sammen frem til lige netop dén løsning, der matcher jeres behov og organisation.
Tre moduler i én løsning

Fleksibel

Vi sammensætter de moduler til dén løsning, I har behov for. Modulerne er smidigt integreret og giver jeres brugere en sammenhængende oplevelse. Det er let at til- og frakoble moduler, som jeres behov ændrer sig, ligesom løsningen er let-skalérbar.

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Moderne

Vores partnerprodukter fra Cornerstone står aldrig stille! Der investeres hele tiden i at opretholde den globalt markedsledende og trendsættende position. Udviklingen sker selvfølgelig også med udgangspunkt i kundeønsker og fokus på brugeroplevelsen.

Skræddersyet løsning

Unik

Lethed i anvendelse gælder også for administratorer. Uden større teknisk kendskab både funktionalitet og branding let tilpasses, så det matcher jeres behov, organisation og øvrige systemlandskab. På den måde kan I skabe en løsning, der opleves helt unik for jer.

FAQ

Herunder finder du svar på nogle af de typiske spørgsmål. Finder du ikke svaret på lige netop dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os!

JA! Vi leverer løsninger anerkendt af Gartner (Best-in-Class), IDC (Leader), Fosway Group (Strategic Leader) m.fl.  

Flere end 6000 globale kunder på tværs af sektorer og 75+ mio. aktive brugere benytter de forskellige løsninger i porteføljen.

Der tilbydes en masse standard-connectors, der gør integration til let plug-and-play for jer. Dertil kommer en lang række API’er, så yderligere integrationer let kan udvikles. Løsningerne kan derfor let kobles til jeres øvrige systemlandskab.

JA! KMD leverer mange samfundskritiske løsninger, hvor sikkerhed – herunder GDPR – er helt essentielt. Derfor har vi en solid organisation og ekspertise vedr. GDPR. Vores løsninger inden for HCM er ingen undtagelse.

KMD er jeres leverandør. Vi står for support, rådgivning og konsulent services. Vi har lang erfaring og mange tilfredse kunder, som vi hjælper med løsninger til rekruttering, læring, kompetenceudvikling/-styring og meget mere.

Ingen af delene. ”One-size-fits-none”, og isolerede værktøjer er heller ikke effektive. Derfor leverer vi specialistmoduler fokuseret på konkrete behov. De kan smidigt kobles til den samlede løsning, I ønsker. Vi kalder det ”specialist at scale”. 

Selvfølgelig. Fordelen ved en platformsløsning som vores er, at det er nemt at skalere løsningen, hvis jeres behov ændrer sig, ligesom det er nemt at tilkoble yderligere moduler med ny funktionalitet, hvis I ønsker det.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe netop jer? Så kontakt Katja Brandt Jensen, produktsalgschef, til en uforpligtende snak.
Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her