Kvinder taler sammen på kontor

Flere og flere virksomheder er på udkig efter et alternativ til den årlige Medarbejder Udviklings Samtale. Der er flere årsager, men to står centralt:

1. MUS uden opfølgning skaber ingen værdi

En hel del medarbejdere har dårlige erfaringer med de årlige samtaler, hvor der laves aftaler om mål, udvikling og prioriteringer. Og så sker der ikke mere: Hverdagens projekter og haste-sager trænger den gode snak i baggrunden og aftalerne bliver ikke omsat til virkelighed. Dét er ødelæggende for motivation, engagement og performance.

Vi ser samarbejdet med KMD om Cornerstone SBX som både en økonomisk fordel såvel som HR-faglig styrkelse. Der er ingen tvivl om, at både banken og den enkelte medarbejder bliver styrket ved at kunne løfte de praktiske læringssituationer digitalt.

KNUD NØRBO, DIREKTØR FOR HR I JYSKE BANK

2. Forudsætningerne ændrer sig - hurtigt

Vores markeder og teknologi forandres med stor hast. Nogle forretningsområder kan også pludselig rammes af ny regulering. Dét der var vigtigt for tre måneder siden og som skulle have den højeste prioritet, kan pludselig være helt ubetydeligt. Mål og prioriteter skifter virkelig hurtigt i disse år.

En omskiftelig virkelighed kræver, at vi løbende stopper op og justerer vores fokus.

Check-Ins sikrer løbende feedback og opfølgning

En del virksomheder eksperimenterer netop nu med at finde alternativer eller et supplement til en årlig samtale. Her er Check-Ins en oplagt mulighed.

Check-Ins er korte samtaler mellem leder og medarbejder med en fast, høj frekvens. Her drøftes både prioriteringer, opgaver og aftaler om personlig udvikling. Samtalerne understøttes af et værktøj, der er en del af Saba’s Talent Management-løsning.

Sabas Check-In-værktøj giver en række fordele:

  • Leder og medarbejder har et fælles overblik - også fra mobile enheder.
  • Automatiske påmindelser, hvis deadline på aftaler og opgaver ikke overholdes.
  • Det er nemt at følge op og have dialog – både digitalt og face-to-face.

Sabas Check-In-værktøj skaber det overblik, der gør det nemt at følge op på aftaler. Og som sikrer, at mål og prioriteter matcher jeres aktuelle forretningsmæssige udfordringer. Dét giver et boost til både performance og medarbejdertilfredshed.

Vil du vide mere?

Portræt af Muhammad Ali Qureshi

Muhammad Ali Qureshi

Senior Business Development Manager

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Løn, HR & Økonomi.

Tilmeld dig her