Kolleger taler sammen på gang
Glade kvinder taler sammen på kontor

Fra rekruttering & korrekt løn til aftrædelse

I kan klare alle personaleopgaver fra rekruttering til aftrædelse. Og sikre korrekt løn til tiden. KMD Opus er bygget og udvikles fortsat i tæt samarbejde med vores kunder. Gennem de seneste 20 år har vi arbejdet med udvikling og levering af løn- og HR-systemer til offentlige kunder.

Få samlet alle løn- og HR-processer ét sted

Jo bedre jeres data og arbejdsprocesser hænger sammen, jo mere effektivt kan I arbejde - endda med en højere administrativ kvalitet. Derfor har vi bundet hele løn- og personaleområdet sammen i én stærk løsning sammen med blandt andet økonomi og vagtplanlægning.

KMD Opus Personale er en del af KMD Opus ERP. I kan tilpasse løsningen med en lang række moduler, og med hele ERP-løsningen kan I udbrede de effektive principper til alt, der vedrører økonomi og indkøb.

Glad mand foran computer
Godkendt kontrakt

Korrekt løn til tiden med mindst mulig indsats

KMD beregner løn til over 1 million danskere hver måned. Korrekt løn til tiden er en kernekompetence for os.

Målrettet

Digitalisering og automatisering, der sikrer effektive arbejdsgange

Manuelle arbejdsgange bliver erstattet af automatisering eller workflows, der guider dem korrekt gennem opgaverne.

Dataanalyse

Dataindsigt og overblik som sikrer beslutningsgrundlag

Ved at sammenstille data på tværs får I skarp og relevant indsigt om de enkelte enheder og benchmark-analyser på tværs.

Tre moduler i én løsning

Åben løsning i et stort systemlandskab

Design jeres eget systemlandskab med dataflow på tværs af løsninger og fagområder.

KMD Opus Personale er tilpasset jeres dagligdag & arbejdsgange

haand og moenter

Korrekt løn til tiden

Hver måned skal lønnen tikke ind korrekt og rettidigt - med de rette løntrin og tillæg og i sikker overensstemmelse med blandt andet lovgivning, overenskomster og lokalaftaler. Det kompleks er en kernekompetence i KMD, og med KMD Opus Personale får I tilmed en ekstra fleksibilitet i lønbehandlingen. I stedet for aconto-udbetalinger kan I simulere, køre og afslutte en lønsagsbehandling når som helst på måneden. Tilsammen giver det mindre pres op til den periodiske lønkørsel - og færre rettelser efter.

Kollegaer taler sammen ved computer

Gevinstrealisering

KMD Opus Personale sikrer en enkel og ensartet digital arbejdsplads for brugerne. Manuelle arbejdsgange bliver erstattet af automatisering eller workflows, der guider dem korrekt gennem opgaverne. Workflows involverer kun de nødvendige aktører, og det frigør tid til andre opgaver. Men hvordan ønsker I at organisere opgaverne hos jer? KMD Opus Personale bygger på best practice i processerne omkring løn og HR i den offentlige sektor, og vi hjælper jer med at realisere gevinsterne. Trin for trin sørger vi for, I får taget kritisk stilling til processer, moduler, integrationer og tilpasninger. Det sikrer, at I ikke bare får understøttet jeres eksisterende processer, men får nye effektive processer til at slå rod i hele organisationen.

Mand sidder med tablet

Centralisering eller decentralisering?

Digitaliseringen i KMD Opus Personale rækker lige fra centralt niveau til decentrale ledere og slutbrugere. Det betyder, at data kan blive indberettet ved kilden - og behandlet der, hvor det giver mening i jeres organisation. For eksempel kan medarbejderne selv indberette engangsydelser, kørsel og fravær, som så blot skal godkendes af personalelederen. Det sparer dobbeltarbejde og letter presset på de centrale lønmedarbejdere. Løsningen følger også brugerne, hvor de er - på desktop, tablet og smartphone, alt efter behov.

graph computer

Data giver indsigt

Høster I reelt gevinsterne rundt omkring i organisationen - eller er der noget, I kan gøre bedre? Det kan business intelligence og rapporter svare på. Ved at sammenstille data på tværs kan I få skarp og relevant indsigt om de enkelte enheder - og lave benchmark på tværs. Det giver jer styringsinformation til løbende forbedringer, og jeres beslutninger på området bliver taget på et veldokumenteret grundlag.

KMD Opus er mere end løn- & personaleadministration

KMD Opus modulkatalog
Katalog

KMD Opus modulkatalog

KMD’s løn- og HR-løsninger hjælper med at administrere opgaverne omkring løn- og personalehåndtering gennem digitaliserede arbejdsgange.

Hent og læs

Vidste du...

At KMD står bag lønberegning og udbetaling til over 1 million danskere, hver måned?

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Vores eksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller sende dig mere materiale om KMD Opus Personale. Er du interesseret i en uforpligtende samtale, en personlig gennemgang af løsningen eller andet, så klarer vi også det. Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Præsentation af løsning
Felt er påkrævet

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Opus Personale.

Tilmeld dig her