two people talking

Få styr på dine HR-nøgletal

Mange ledere tager ofte beslutninger på baggrund af mavefornemmelser – og det kan være fornuftigt i flere tilfælde. Udfordringen kommer, når ledere stoler så meget på deres instinkt, at mavefornemmelsen overskygger den indsigt, data kan give dem. KMD People Success er en løsning, der både kan mestre det klassiske, deskriptive overblik på HR- og personalenøgletal og samtidig give et nemt og hurtigt overblik over medarbejderne og de vigtigste HR-nøgletal i din organisation.

Data til grafer og disagrammer
Brugerstyring

Optimér bundlinje og medarbejdertrivsel

Dine medarbejdere er din vigtigste og dyreste ressource. Det er vigtigt at finde den bedste til hver opgave og målrettet at udvikle organisationen. Forskelle og ligheder er mange og afgørende for succes, fiasko og alt midt imellem. En stor grad af ensartethed inden for et arbejdsområde kan bruges til effektivt at teste og forudsige, hvilke nye personer der vil egne sig til et job inden for lige netop dette område.

Kunstig intelligens bliver menneskeligt og nærværende

Med avancerede algoritmer inden for forudsigelser og segmentering bliver data til et beslutningsværktøj, der kan skabe overblik, udvikling og indsats. Søger du en nøjagtig erstatning for din nøglemedarbejder, der går på pension? Hvilke uddannelser og udfordringer er de rette til dit nøgletalent? Hvilken person i CV-banken vil være bedst til én konkret udfordring? Med sin skræddersyede AI-motor kan KMD People Success løse en bred vifte af udfordringer for ledere i alle dele og lag af organisationen. Det sker på et objektivt datagrundlag, som identificerer det bedste match og den mest effektive tilgang.

Få en skræddersyet it-løsning

KMD People Success – løsningen der sikrer jer succes med jeres vigtigste aktiv – jeres medarbejdere

Giv dig og dine medarbejdere det bedste udgangspunkt for at præstere hver dag på tværs af alle områder.

Mand og kvinde kigger på grafer på computer

KMD People Success i centrum for den datadrevne organisation

KMD People Succes bygger bro og tager elementer fra både HR-analyse, finansiel analyse og administrativ HRM for at skabe et forretningsorienteret, datadrevet fundament for jeres arbejde med de vigtigste ressourcer. KMD People Success bygger videre på eksisterende arbejde med Business Intelligence og rapportering i HR, Finans og forretningen.

Medarbejdere arbejder i åbent kontorlandskab

KMD People Success er et værktøj til beslutningsstøtte, der anvender kunstig intelligens

KMD People Success bruger kunstig intelligens til at overskue og analysere store mængder data om mennesker, organisationer og performance.

Kvinde sidder til møde med kolleger

Træf de rigtige beslutninger med KMD People Success

KMD People Success er en platform og et værktøj til bl.a. at træffe de rette valg af og om personer ud fra data. KMD People Success kan sørge for, at de rigtige personer bliver ansat, det rigtige team bliver sammensat og give et overblik over muligheder til dine medarbejdere.

Fordele ved KMD People Success

Få mest muligt ud af det guld, der gemmer sig i jeres HR-data.

Software robots

Forretningsspecifikke data beriges tidseffektivt med Machine Learning og beslutningsstøtte

Personlig proces

Giv dine medarbejdere bedre mulighed for at præstere bedst muligt

Udveksle data

Løsningen lærer beslutningstageres erfaring og beslutningsmønstre og gør dem tilgængelig på tværs af hele organisationen

Betænksom

Løsningen udvikles specifikt til jer ud fra specifikke brugsscenarier

Medarbejderopgaver

Nye medarbejdere oplæres hurtigere

HR og medarbejdere

Øg sandsynligheden for at rekruttere og fastholde de rigtige medarbejdere

Idé og læring

Opfang stress og mistrivsel inden sygemeldinger

SKI rammeaftaler

Samlet løsning til alle HR-data, så de ikke går tabt

Skræddersyet løsning

Unik indsigt i dine medarbejderes menneskelige potentiale og udfordringer

Hent og læs 

Faktaark

KMD People Success

KMD People Success tilbyder den datadrevne organisation, HR-afdelinger, rekrutteringsvirksomheder mv. et banebrydende, dataunderstøttet værktøj til målrettet og fremadskuende optimering af rekrutteringsprocesser, medarbejderudvikling og sammensætningen af teams.

læs her

Vil I gerne høre mere?

Vil I høre mere om, hvordan I kan få mere ud af jeres HR-data med KMD People Success? Så kontakt os og få en uforpligtende snak. Anders sidder klar til at hjælpe dig, kontakt ham på: +4544603782 eller send ham en mail på: ado@kmd.dk.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her