Projektmøde

Saba Cloud er en social læringsplatform og talent management-løsning, der gør det digitalt, engagerende og enkelt.

Få jeres viden op i gear i hele organisationen

Er det vigtigt, at medarbejderne hurtigt kan omstille sig med ny viden? Vil I gerne rykke deres videndeling ind i den sociale og digitale tidsalder? Og vil det være et plus at bruge færre ressourcer på administration og transport i forbindelse med kurser?

Så er det værd at hilse på Saba Cloud. Her kan medarbejderne vokse både hver for sig og i flok - til gavn for hele virksomheden.

Engagerende læring for medarbejderne

Udfordringen for videnstunge virksomheder falder typisk i to dele: At holde medarbejderne helt skarpe. Og at få deres viden til at vokse og spredes i organisationen. Det kan I med Saba Cloud. Her får medarbejderne en platform, der giver lyst til at dele viden med hinanden og lære nyt - helt uafhængigt af, om de arbejder på desktop, tablet eller smartphone:

  • Hurtig adgang til e-learning, virtuelle møderum og faglige fællesskaber på tværs af organisationen
  • Intelligente anbefalinger fra systemet til relevant indhold og eksperter i organisationen
  • Nem søgning af lige præcis den bid viden, medarbejderen har brug for her og nu

Medarbejderne får også overblik over egen læring og kompetenceudvikling.

Styr på compliance blandt lederne

Det kan være sin sag at holde styr på medarbejdernes kompetenceudvikling. Har alle været på det lovpligtige kursus? Har de deres certificeringer i orden? Og kan I dokumentere deres kendskab til interne politikker?

Det overblik får I med Saba Cloud. Her kan I nemt rulle e-learning ud til alle - og se, hvem der har gennemført. Rapportering er indbygget i løsningen, så I kan følge compliance, performance og læring.

Digitaliseringen har også den fordel, at I får en enkel og effektiv kursusadministration - og sparer tid og penge til transport.

Vi har prøvet det før...

Vi har allerede hjulpet andre virksomheder i gang med effektiv læring og videndeling. Saba Cloud ligger i skyen, så I kan hurtigt komme i luften uden de store investeringer. Og lade løsningen vokse med jeres behov.

Vi tager os af løbende innovation, drift og sikkerhed, og vi sørger også gerne for sammenhæng med jeres eksisterende HR- og økonomisystemer.

Vi ser samarbejdet med KMD om Saba-platformen som både en økonomisk fordel såvel som HR-faglig styrkelse. Der er ingen tvivl om, at både banken og den enkelte medarbejder bliver styrket ved at kunne løfte de praktiske læringssituationer digitalt.

Knud Nørbo, Direktør for HR i Jyske Bank

Gode grunde til at overveje Saba Cloud

  • Det bliver enkelt at rulle obligatoriske kurser ud og dokumentere, de er gennemført
  • Medarbejderne får let ved at finde kollegaer med ekspertviden, dele best practice - og udvikle ny viden sammen
  • I får både lettet kursusadministration, udrulning af e-læring og jeres transportbudget
  • I får en stabil platform med høj tilgængelighed og sikkerhed for jeres data

Vil du vide mere?

Muhammad Ali Qureshi

Senior Business Development Manager

Send besked
Dell logo

Dell og Saba Cloud

Dell anvender Saba Cloud til at uddanne og sikre videndeling mellem deres medarbejdere verden over. Dell lægger vægt på at al information er samlet et sted, er velstruktureret og let at finde rundt i samt tilgængeligt 24-timer i døgnet.

Digital kompetenceudvikling: Uddannelse når og hvor som helst

De ansatte i statens institutioner er i gang med digital kompetenceudvikling. Nu kan kommunerne også tilslutte sig den fælles læringsløsning Campus, som giver medarbejderne mulighed for at udvikle deres kompetencer via mere end 130 forskellige e-læringskurser i alt fra Forvaltningsloven til konflikthåndtering. Faxe er en af de første kommuner, som har valgt at tilslutte sig den digitale læringsløsning.

Kvinder taler sammen på gang

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Løn, HR & Økonomi.

Tilmeld dig her