Rulletrappe

Jeres fordele

Personlig proces

Effektiv proces

Optimer processen omkring publicering af jobannoncer, modtagelse af ansøgninger, samarbejde med headhuntere eller andre parter. Strømlin processen for interviews, dokumenthåndtering, lederinvolvering med SAP SuccessFactors Recruitment med mange self-service muligheder.

Analyse og data

Analyser og planlæg

Udnyt analyseværktøjer til at styrke jeres rekrutteringsstrategi(er), i form a realtidsbeslutninger ved hjælp af rapporter og dashboards, der gør processen dynamisk og skaber fundament for planlægning og beslutningstagen.

Medarbejderudvikling

Tiltræk og engager talenter

Understøt rekruttering af fremtidige talenter via en omfangsrig, men simpel løsning, der gensidigt guider og hjælper. Enkel publicering af jobannoncer med ’multi-posting’ der med indbyggede kanaler publicerer på tværs af eksterne portaler. Tilpas dig brugerens virkelighed på tværs af portaler og sociale medier.

Vil du vide mere om vores HR-løsninger eller har du brug for hjælp?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger der jeres løse Jeres behov.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her