Skakbrikker

Strategisk rådgivning

Vores service tager udgangspunkt i jeres HR-strategi og vil ofte inkludere en analyse af de mest oplagte digitaliseringsmuligheder.

Dedikeret samarbejdspartner

Vores service giver jer mulighed for at indgå i et samarbejde med KMD’s eksperter – enten som fast eller uvildig sparringspartner.

Stort analyseapparat

Vores service inkluderer viden og rådgivning om bl.a. transitionsanalyse, benefit-analyser, roadmap-scenarier, discovery-workshops, globale scenarier og diverse foranalyser.

Automatisering af arbejdsgange

Opdatering af processer

Selv de mest velkørende og veldefinerede processer skal løbende tilpasses. Enten fordi nye medarbejdere kommer med nye ideer, fordi virksomheden ændres gennem opkøb eller frasalg, eller fordi forretningsmodellen bliver justeret. Når jeres kerneprocesser bliver opdateret, vil det ofte påvirke jeres it-løsninger, og derfor bør begge forhold – forretning og it – tænkes ind i en effektiviseringsdagsorden. Vi har stor erfaring fra lignende projekter og kan være jeres strategiske samarbejdspartner, der sikrer, at jeres HR- og lønløsninger matcher nuværende og fremtidige behov.

Grib fremtidens muligheder

Der kommer hyppigt opdateringer og nye funktioner til de løsninger, I allerede har implementeret. Men som virksomhed kan det være svært at følge med udviklingen og vurdere, om det er relevant eller ej at implementere ny teknologi. Vores ekspertteam monitorerer markedet for HR- og lønløsninger og ved, hvornår tiden er moden til forandringer.

Analyse, grafer og diagrammer
Industriløsninger der leverer data

Globalt perspektiv

KMD har et globalt partnernetværk og samarbejder med verdens førende softwareproducenter. Det er jeres garanti for, at I altid arbejder i state of the art-løsninger, og at vi sammen med jer kan opbygge roadmap-scenarier, der dækker alle processer.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet