Kollegaer går i datacenter
Blå binære tal, der bevæger sig fremad i en tunnel

KMD PaymentHub udfordrer status quo

Løft arbejdsgange gennem bedre IT og flere relevante informationer

Der foretages årligt millioner af løn- og pensionsoverførsler i Danmark. Der er åbenlyse muligheder for at forbedre den nuværende proces og derved sikre at beløb og information kan flyde endnu bedre mellem virksomheder og Liv- og Pensionssektoren.

Grundlæggende funktioner i KMD PaymentHub

Mand med bærbar computer i hånden i en server-hal

Betaling

Flowet starter ved at lønsystemet danner en fil som indeholder al relevant information. KMD PaymentHub henter filen og omdanner information til betalingsdata, som videreformidles til de pengeinstitutter der skal afsende beløb til lønmodtagere (Modtagers konto kan hentes i NemKonto), pensionsselskaber, SKAT, ATP mv.

KMD PaymentHub vil i 2023 overgå til at anvende moderne integrationer som sikrer hurtigere og mere fleksible overførsler.

Serverhal med gang i midten og serverrækker i hver side med blåt lysskær

Information

KMD PaymentHub sikrer, at information sendes korrekt fra virksomheder via lønsystemet til relevante informationsmodtagere, herunder pensionsselskaber og -kasser, SKAT, ATP mv.

KMD PaymentHub udvides i 2023 således at flere typer af information kan sendes effektivt mellem virksomheder og informationsmodtagere.

Fremtidens løsning til håndtering af betalinger og information

KMD PaymentHub er en moderne løsning, der sikrer et effektivt betalings- og informationsflow fra virksomheder til pensionskasser og andre informationsmodtagere.

Synkronisering af data

Markedets bedste pris

KMD PaymentHub er baseret på en transparent prisstruktur, hvor du alene betaler for det du bruger. Ingen unødvendige gebyrer på abonnement, opsætning, filoverførsler, kvitteringer eller lignende. Vi ønsker at have markedets laveste priser.

Personlig overlevering

Enkel on-boarding

Vi holder styr på on-boarding og håndterer alle interessenter. Du skal derfor bruge minimale ressourcer på opsætningen. Vi tester hele processen inden idriftsættelse og monitorerer alle kørsler.

Graf

Fremtidssikret løsning

Nye teknologier og behov i markedet medfører øget krav til den digitale understøttelse af en central administrativ proces. KMD PaymentHub udvikles agilt med fuldt fokus på kundens behov. Som kunde vil du få afgørende indflydelse på den fremtidige udvikling.

Mødebooking

Vil du vide mere om, hvordan I kan udnytte mulighederne med KMD PaymentHub, så udfyld kontaktformularen herunder, så er vi klar til en uforpligtende snak.
Portræt af Alan Nissen
Felt er påkrævet