group of people looking
UX på nettet

Bred understøttelse

KMD Nettoløn matcher alle behov i din virksomhed og indeholder funktionalitet til eksempelvis ferieordninger, SKAT, km-afregning, diæter, firmabil, Fritvalgs Lønkonto, pension, barselsfonde, fleksible løngoder og firmaspecifikke beregninger i lønnen. Løsningen kan skræddersyes til lige netop jer og hjælpe med at effektivisere og udvikle hele lønområdet – fra processer til it.

Stabil og gennemtestet

Der bliver udarbejdet mere end 10 mio. lønsedler hvert år i KMD Nettoløn fordelt på både private og offentlige virksomheder. Løsningen har været på markedet siden 2002 og fungerer i dag som motor i både KMD Opus og KMD Payroll Cloud. KMD Nettoløn lever op til de til enhver tid gældende sikkerheds- og lovkrav i Danmark.

Automatisering af manuelle opgaver
Få en skræddersyet it-løsning

Stor løn- og HR-ekspertise

Vores erfaring på lønområdet giver jer ikke alene fordelen ved at arbejde i velafprøvede it-løsninger. Den giver jer også direkte adgang til en højt specialiseret forretnings- og udviklingsekspertise. I tæt samarbejde med jer og andre virksomheder optimerer vi løbende alle områder af lønadministrationen, bl.a. ved at styrke udvekslingen af oplysninger med interne såvel som eksterne systemer såsom økonomi- og vagtplan/tidsregistreringssystemer.

Løsningsbeskrivelse

KMD Nettoløn brochure

Større køreglæde på lønkontoret

Mange virksomheder efterspørger muligheden for selv at håndtere og styre lønprocessen, som det er muligt med KMD Nettoløn. Her kan du køre hele lønberegningen i én arbejdsgang – og i samme program.

Motorvejsbro

KMD Nettoløn Service & Support

Med en KMD Service & Supportaftale, får I direkte adgang til vores e-service og mange specialister

Fordele med KMD Nettoløn

Høj fleksibilitet

Løsningen understøtter best practice og håndterer dansk lovgivning, overenskomst- og virksomhedsspecifikke beregninger i slutlønnen.

SAP-samarbejde

Løsningen er udvalgt som SAP’s foretrukne lønløsning i Danmark, hvilket giver jer fordelen af at arbejde i gennemtestet og fremtidssikret teknologi.

Sikkerhed og sammenhæng

Løsningen er sikkerhedsgodkendt, lever op til både dansk og europæisk lovgivning, sikrer datakvalitet samt et minimum af indtastninger via integrerede masterdata.

Skab sammenhæng og øget indsigt

Lønsystemer til effektiv lønadministration - KMD

KMD Payroll cloud - Endelig sammenhængende løn- og hr-processer

KMD Payroll Cloud er det foretrukne danske SAP-lønsystem til skyen. Løsningen sikrer, at du endelig kan opleve styrken ved sammenhængende løn- og HR-processer. Kør skandinavisk løn i ét system i et fælles kontrolcenter.

Glasfacade på kontorbygning

ERFA-GRUPPER FOR BRUGERE AF KMD’S LØN OG REFUSIONSLØSNINGER

KMD arrangerer ERFA møder for kunder der anvender KMD’s løsninger. Grupperne er selvstyrende og KMD’s rolle er udelukkende som facilitator.

Bro over vand

KMD Personalemappe

KMD Personalemappe samler dokumentgenerering og -opbevaring ét sted og gør det simpelt, effektivt og sikkert at arbejde med personaledokumenter.

Lejligheder

KMD Refusion

KMD Refusion sikrer korrekt og rettidig refusionshåndtering for berettiget fravær såsom sygdom og barsel. Akkumuleret over et år kan en effektiv ansøgnings- og opfølgningsproces ses på bundlinjen.

man-with-phone

KMD Ready

KMD Ready er løsningen til virksomheder med behov for tidsregistrering på aktiviteter, fraværsregistrering, ferieanmodninger og vagtplanlægning.

Skakbrikker

Strategic Advisory Services

Strategic Advisory Services fra KMD giver jer mulighed for at understøtte jeres HR-strategi og HR-løsninger med rådgivning fra branchens førende eksperter.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Nettoløn.

Tilmeld dig her