Mand på kontor udfylder analyse og Excel

Vores kunder

Stærk kobling reducerer dobbeltarbejde

Vores ambition har været at reducere dobbeltarbejde i HR-afdelingen ved at skabe en sammenhængende løn- og HR-løsning. Kombinationen mellem KMD Payroll Cloud og din HR-løsning giver for første gang mulighed for at køre alle løn- og HR-processer i ét system med alt, hvad det giver jer af automatiserede funktionelle fordele med et brugerinterface, der også er tilpasset mobile devices. KMD Payroll Cloud integrerer bl.a. med SAP SuccessFactors, SAP HCM og Workday. Den åbne integration giver mulighed for smidige dataflow til andre systemer.

Systemer og løsninger der taler sammen
Grafik af værktøjskasse, lønseddel, server og brugergrænseflade

Fuld funktionalitet og nyt kontrolcenter

Løsningen indeholder alt, hvad du forventer af et moderne lønsystem. Derudover rummer den et nyt kontrolcenter, der gør dig i stand til løbende at bevare overblikket, selv når lønnen volder problemer. Brugerne kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk kan opdage fejl gennem hele lønperioden. Det giver mindre tilbageløb ved fejlfinding, og betyder, at arbejdsbyrden kan spredes ud over hele måneden, hvor lønkørslen traditionelt skaber stress, når vi nærmer os den 21.

VELAFPRØVET LØNKERNE MED AUTOMATISK REFUSIONSLØSNING MINIMERER RISIKOEN

KMD Payroll Cloud indeholder både løn og refusion. Med den velafprøvede og sikre rygrad fra KMD Nettoløn og KMD Refusion, der allerede leverer løn til 1,2 millioner medarbejdere i det offentlige Danmark og en stor del af det private arbejdsmarked, får du en velafprøvet løsning. Det betyder, at I får en løsning i skyen med løbende udvikling af ny funktionalitet, automatiske opdateringer, større skalérbarhed, justering i forhold til dansk lovgivning, bedre it-sikkerhed – og ingen teknisk drift. Kort sagt: En stærkere løsning med et lavere Total Cost of Ownership. KMD kan stå for hele implementeringen på tre-fem måneder, og I kan nøjes med ét telefonnummer: Vores.

Grafik af en sky, lønmodtager, graf, et skjold med hængelås og en mappe med juridiske dokumenter

kmd payroll cloud som samlet lønløsning

Mand og kvinde kigger på grafer på computer

Services i KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en moderne løsning, der indeholder lønberegner, integrationer, refusionsløsning og Payroll Control Center. Med stærk integration til både SAP HCM og SAP SuccessFactors.

KMD Payroll Cloud er din nye lønløsning

KMD Payroll Cloud er mere end bare en lønløsning. Få mere information om det nye kontrolcenter, skandinavisk løn og den automatiske refusionsløsning.

Synkronisering af data

Automatisk refusion

Automatiseringen giver færre manuelle processer og er integreret med NemRefusion, som sikrer, at I får alle midlerne hjem.
file text check

Nyt kontrolcenter

Du kan løbende bevare overblikket, og kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk opdager fejl gennem hele lønperioden.
faktura

Skandinavisk løn

KMD Payroll Cloud samler dansk, norsk og svensk løn i én samlet løsning. Det giver ensartede processer på tværs og bedre kontrol.

 Information   Book en personlig demo til løsningen og se, hvordan I kan få mest muligt ud af KMD Payroll Cloud

Hent brochure

KMD Payroll Cloud - danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning leveret som Software-as-a-Service
Brochure

Fremtidens lønsystem

Læs mere om, hvilke fordele du får med Danmarks foretrukne cloud-baserede løn- og refusionsløsning. KMD Payroll Cloud giver dig et fremtidssikkert lønsystem leveret som Software-as-a-Service.

Hent og læs

Hent brochure

Miniature af forsiden for KMD Payroll Cloud for Scandinavia brochure
Faktaark

Skandinavisk løn med KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud for Scandinavia er en samlet tilgang til styring af løn- og refusionsprocesser på tværs af nordiske grænser leveret gennem skyen.

Hent og læs

KMD payroll cloud kundecases

Ofte stillede spørgsmål

Vi ved, at det er en stor beslutning at udskifte sin lønløsning. Derfor har vi herunder samlet svar på de mest stillede spørgsmål til KMD Payroll Cloud. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Ja. KMD Payroll Cloud gør det muligt at køre løn for Danmark, Norge og Sverige i samme login. Payroll Control Center sikrer en ensartet lønproces på tværs af lande, og lønkontor i hvert land kan assistere hinanden.

Alle brancher kan anvende KMD Payroll Cloud. Løsningen anvendes af både produktionsvirksomheder og retail med mange timelønnede og deltidsmedarbejdere, og anvendes af vidensvirksomheder med mange funktionærer og specielle aflønningsformer.

KMD Payroll Cloud giver dig løbende valideringer af dine løndata, så du i god tid kan tilpasse eventuelle fejl. Du kører lønnen, og KMD støtter dig ved at importere skattekort, sende filer til e-Boks, Nets med flere. Desuden opdaterer KMD løbende løsningen med ny lovgivning og ny funktionalitet.

KMD Payroll Cloud har standard integration til Workday, SAP HCM og SAP SuccessFactors. Med en åben integration kan KMD Payroll Cloud også anvendes til andre HR-løsninger.

KMD Payroll Cloud modtager dine medarbejderes fraværsregistreringer. Når der er nok fravær til at starte en refusionssag, oprettes en sag og den sendes automatisk til NemRefusion/virk.dk. Den høje grad af automatisering sikrer dig flere indhentede refusionsmidler

Med KMD Payroll Cloud er der ingen forudbetaling. Efter hver lønkørsel faktureres du for det faktisk antal lønsedler i hver lønkørsel. KMD Payroll Cloud implementeres med en fastpris-aftale, og med en pris-per-lønseddel efter forbrug giver løsningen ingen overraskelser. Det giver dig budgetsikkerhed.

Få endnu mere ud af jeres løsning

Som kunde på KMD Payroll Cloud har I mulighed for at samle endnu mere i samme løsning. Det betyder færre arbejdsgange og færre fejl.

Glasfacade på kontorbygning

ERFA grupper

KMD arrangerer ERFA møder for kunder der anvender KMD’s løsninger. Grupperne er selvstyrende og KMD’s rolle er udelukkende som facilitator.

Lejligheder

KMD Refusion

KMD Refusion sikrer korrekt og rettidig refusionshåndtering for berettiget fravær såsom sygdom og barsel. Akkumuleret over et år kan en effektiv ansøgnings- og opfølgningsproces ses på bundlinjen.

Motorvejsbro

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors kan understøtte alle elementer i jeres HR-strategi og samle hele organisationen i én løsning.

Skakbrikker

Strategic Advisory Services

Strategic Advisory Services fra KMD giver jer mulighed for at understøtte jeres HR-strategi og HR-løsninger med rådgivning fra branchens førende eksperter.

Information KMD Payroll Cloud samarbejder med forskellige partnere. Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her