KMD Payroll Cloud er SAP Qualified

Mand sidder på kontor og skriver på computer

KMD tilbyder pakken ’KMD EC + Payroll Cloud’ som er SAP SuccessFactors Employee Central og KMD Payroll Cloud i én samlet løsning.

Få en pakke der samler alt det bedste

Pakken leveres som en prækonfigureret løsning baseret på overenskomsten fra DI (Dansk Industri). Få det bedste fundament for solide HR-processer med KMD Payroll Cloud (SAP-certificeret lønløsning), sammen med markedets stærkeste HR-løsning SAP SuccessFactors.

Ved at vælge en pakkeløsning baseret på en template, er der sikkerhed for levering og mindre risiko i projektet. Med pakken til HR og løn fra KMD vil du drage fordel af markedsledende produkter, som er fuldt integreret ved hjælp af et KMD-plugin til SAP SuccessFactors. Det betyder, at du endelig kan styre dine HR- og lønprocesser i én samlet løsning.

Ved hjælp af de indbyggede Action-baserede navigations- og selvbetjeningsindstillinger i SAP SuccessFactors vil både medarbejdere og ledere opleve effektive løsninger med simpel navigation. Pakken leveres med standard HR-processer som Ansættelse, Fratrædelse, Stillingsskift m.fl. klar til brug. Yderligere indeholder pakken KMD plugin der gør det muligt at opdatere HR- og løndata direkte i SAP SuccessFactors.

En effektiv SAP-certificeret lønløsning

KMD Payroll Cloud er en SAP-certificeret lønløsning der giver overblik og en effektiv lønproces. Ved hjælp af Payroll Control Center indføres en ny lønproces med fuld oversigt og overvågning af advarsler. Skift fra de manuelle kontrolrutiner og start med at kontrollere stamdata og lønresultater før produktionslønkørslen. KMD Payroll Cloud indeholder retroberegninger som standard, der automatisk genberegner en tidligere lønperiode hvis lønrelevante data er ændret i tidligere perioder.Alt dette giver dig gennemsigtighed og minimerer risici ved implementering – du får en fast pris og fast leverance når du skifter til ’KMD EC + Payroll Cloud’.

Læs mere på sap.com

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her