Services i KMD Payroll Cloud

Mand og kvinde kigger på grafer på computer

KMD Payroll Cloud er en moderne løsning der indeholder lønberegner, integrationer, refusionsløsning og Payroll Control Center. Med stærk integration til både SAP HCM og SAP SuccessFactors.

KMD Payroll Cloud leveres med Payroll Control Center og en fuld refusionsløsning til Norge og Sverige. Løsningen leveres som en SaaS løsning baseret på KMD Nettoløn og SAP Payroll for Norge/Sverige. Løsningen er således velafprøvet i markedet hos mere end 75 danske kunder, og en række kunder i Norge og Sverige.

Payroll Control Center er et værktøj der introducerer en ny og forbedret lønproces. Det er nu muligt at køre test-produktive lønkørsler dagligt. Da lønkørslerne ikke er simuleringer, men test-produktive lønkørsler er det muligt at kontrollere lønresultater, lønartsberegninger, bogføring m.m. på daglig basis og undgå overraskelser når den rigtige produktive lønkørsel skal køres. Kort sagt minimeres risiko for fejl i lønkørslen, og arbejdsbyrden spredes mere jævnt ud over måneden.

 

Lønproces for Danmark

Med KMD Payroll Cloud varetages disse opgaver af KMD som del i efterbehandling af den danske lønkørsel og klargøring til næste:

 • KMD rekvirerer og indlæser skattekort
 • KMD sender fil til eIndkomst
 • KMD sender bogføringsfil til økonomisystemet
 • KMD sender betalingsfil til Nets og andre som Pension og ATP
 • KMD sender lønsedler til e-Boks
 • KMD vedligeholder, patcher og opgraderer KMD Payroll Cloud
 • KMD yder support og eventuelle kundetilpasninger
 • KMD sikrer lovmedholdelighed

 

Lønproces for Norge og Sverige

Med KMD Payroll Cloud varetages disse opgaver af KMD/Partner som del i efterbehandling af den norske og svenske lønkørsel og klargøring til næste:

 • KMD/Partner vedligeholder, patcher og opgraderer KMD Payroll Cloud
 • KMD/Partner yder support og eventuelle kundetilpasninger
 • KMD/Partner sikrer at lønsystem er opdateret med henblik på lovmedholdelighed

Den overordnede lønproces er ens for Danmark, Norge og Sverige og udføres i Payroll Control Center som sikrer kontrol og overblik på tværs landene. Rapportering til myndigheder i Sverige og Norge kræver login og det kræver således særlige aftaler at overdrage disse opgaver. Til de kunder der ønsker at overdrage efterbehandling af lønkørslen tilbydes en file-transfer service.

Hent brochure

Miniature af forsiden for "Sariba People Centric Pay via KPC" produktblad
Faktaark

Sariba People Centric Pay via KPC

Med Sariba People Centric Pay får du adgang til vores foruddefinerede skabelon for skandinavisk løn. Vores løsning er nu tilgængelig på KMD's Cloud platform (KPC), som giver mulighed for skandinavisk betaling på en enkelt platform. Faktaarket er på norsk.

Hent og læs

Hent brochure

KMD Payroll Cloud - danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning leveret som Software-as-a-Service
Brochure

Fremtidens lønsystem

Læs mere om, hvilke fordele du får med Danmarks foretrukne cloud-baserede løn- og refusionsløsning. KMD Payroll Cloud giver dig et fremtidssikkert lønsystem leveret som Software-as-a-Service.

Hent og læs

Hent brochure

Miniature af forsiden for KMD Payroll Cloud for Scandinavia brochure
Faktaark

Skandinavisk løn med KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud for Scandinavia er en samlet tilgang til styring af løn- og refusionsprocesser på tværs af nordiske grænser leveret gennem skyen.

Hent og læs

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet