Motorvejsbro

Høj sikkerhed og driftsstabilitet

Løsningen har funktionalitet til brugerafgrænsning og bygger på gennemtestet teknologi med høj driftsstabilitet – uanset om I hoster i KMD’s driftscenter eller kører på egen server.

Høj fleksibilitet

Løsningen samler løn- og HR-administration og kan tilpasses jeres organisation og processer – både for dansk og grønlandsk løn.

Effektiv lønproces

Løsningen sørger for, at lønnen afvikles i et datostyret system, der sikrer høj kvalitet og effektivitet, og som minimerer sårbarheden i lønafviklingen gennem bl.a. automatisering af overførsler og stamdata.

Automatisering af opgaver

Høj fleksibilitet med modulopbygning

KMD Perspektiv dækker hele løn- og HR-området. I kan vælge at supplere grundmodulet med moduler, der forstærker jeres lønadministration såsom Personalemappe, NemRefusion, Tidsregistrering, Fritvalgs Lønkonto, Bruttolønsordning, Budgetsimulering, Honorarudbetaling, Rejseafregning, automatiske overførsler til Nemkonto, NemRefusion, SKAT og Nets m.m. Uanset hvad I vælger, får I stamdata samlet ét sted samt mulighed for både central og decentral justering.

Driftsbog giver overblik

Driftsbogen er den nye måde at køre løn på i KMD Perspektiv. Den skaber overblik over funktioner og rækkefølgen af de opgaver, der skal afvikles i løbet af en måned. Sammen med jer indleder vi med at udarbejde en driftsplan, som derefter kan fremskrives måned for måned. Med Driftsbogen er det muligt at se, hvilke funktioner der er afviklet – hvornår og af hvem – samt hvilke funktioner der mangler at blive afviklet. Det sikrer, at lønnen kører på den mest optimale måde, at arbejdsgange ikke bliver glemt, og at dokumentationen samles ét sted.
Automatisering af manuelle opgaver
Uddannelse i it-løsninger og processer

Eksperter på løn & HR

Vi arbejder intenst på at forbedre alle sider af lønadministrationen. Vi ser på, hvor både manuelle og digitale processer kan forenkles, og hvordan vi kan styrke udvekslingen af oplysninger med eksterne systemer som for eksempel intranet, CRM-, HR-, økonomi- og vagtplan/tidsregistreringssystemer. Vi har en stor og solid organisation, som er på forkant med den nyeste teknologi og beskæftiger medarbejdere, der har arbejdet med løn og lønsystemer i mange år.

Vil du vide mere?

Steen Østergaard

Steen Østergaard

Salgschef, Cloud Business Solutions

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her