Lejligheder

Automatisk indberetning

Løsningen systemunderstøtter behandling af fravær til elektronisk indberetning i NemRefusion, hvilket sikrer rettidige anmeldelser og anmodninger.

Økonomisk gevinst

Løsningen beregner forskel mellem forventet og modtaget refusion og giver kvalificeret opfølgning på udbetalt samt afvist og mistet refusion.

Opdateres med love og regler

Løsningen opdateres løbende med gældende lovgivning og regler indenfor sygedagpenge- og barselsområdet.

Automatisering af manuelle opgaver

Stærk motor reducerer manuelle processer

KMD Refusion er et tilkøb til KMD Nettoløn og KMD Payroll Cloud. Løsningen er fuldautomatisk og bygger bl.a. på standardiseret SAP-teknologi. Den grundlæggende funktionalitet i KMD Refusion ligger i den motor, der håndterer og vurderer din virksomheds fravær. Motoren danner grundlag for anmeldelser og anmodninger til indberetning i NemRefusion, så I undgår manuelle valideringer og udtræk til regneark.

Tilkøb af funktionalitet

KMD Refusion er rig på funktionalitet, bl.a. beregning af forskel mellem forventet og modtaget refusion, meddelelser om datafejl og optimeringsmuligheder samt synliggørelse af alle afvigelser via opfølgningsrapporter. Ønsker I yderligere funktionalitet, er der udviklet flere moduler, bl.a. direkte integration til NemRefusion, indlæsning af modtagne refusioner til fremtidig bogføring samt refusion fra barselsfonde.

Automatisering af opgaver
It der overholder lovkrav

Eksperter på lovgivning og refusion

Vores styrke er din fordel. I KMD har vi en gruppe af dedikerede refusionsspecialister, der er eksperter indenfor lovgivning og systemudvikling. Vi udvikler løbende KMD Refusion og forbedrer håndteringen af fravær og refusion, så vi kan styrke udvekslingen af oplysninger med sagsbehandlersystemerne hos kommunerne og Udbetaling Danmark.

Indberet fravær korrekt og rettidigt

KMD Refusion brochure
Brochure

KMD Refusion optimerer jeres arbejdsgange

Akkumuleret over et år kan en effektiv refusionshåndtering ses på bundlinjen. KMD Refusion hjælper jer med at indberette fravær korrekt og rettidigt.

Hent og læs

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her