Kollegaer arbejder på bærbare computere ved gruppebord

KMD REFUSION SOM STAND-ALONE LØSNING

KMD Refusion tilbydes til alle kunder uanset dit lønsystem.

FREMTIDSSIKRET LØSNING

Uanset dit lønsystem kan du få en fremtidssikker løsning. Skifter du lønsystem undervejs kan KMD Refusion Stand-alone fortsat sikre dig øget effektivitet. Løsningen opdateres løbende med gældende lovgivning og regler indenfor sygedagpenge- og barselsområdet.

INDBERETNING TIL NEMREFUSION/VIRK.DK

Med KMD Refusion Stand-alone får du automatisk indberetning til NemRefusion/Virk.dk. Undgå manuelle processer og dobbeltregistreringer i flere systemer.

ØG EFFEKTIVITETEN OG BUNDLINIEN

KMD Refusion sikrer korrekt og rettidig refusionshåndtering for refusionsberettiget fravær såsom sygdom og barsel. Akkumuleret over et år kan en effektiv ansøgnings- og opfølgningsproces ses på bundlinjen
Analyse af processer og systemer

STÆRK MOTOR REDUCERER MANUELLE PROCESSER

KMD Refusion Stand-alone er til dig, der ikke har en lønløsning fra KMD. KMD Refusion Stand-alone er en fuldautomatisk løsning, der minimerer manuelle processer. Med KMD Refusion Stand-alone får du en motor, der håndterer og vurderer din virksomheds fravær. Motoren danner grundlag for anmeldelser og anmodninger til indberetning i NemRefusion, så I undgår manuelle valideringer og udtræk til regneark.

EKSPERTER PÅ LOVGIVNING OG REFUSION

Vores styrke er din fordel. I KMD har vi en gruppe af dedikerede refusionsspecialister, der er eksperter inden for lovgivning og systemudvikling. Vi udvikler løbende KMD Refusion og forbedrer håndteringen af fravær og refusion, så vi kan styrke udvekslingen af oplysninger med sagsbehandlersystemerne hos kommunerne og Udbetaling Danmark.
Få en skræddersyet it-løsning
Indsamling af data fra flere systemer

FÅ OVERBLIK MED VALIDE SAGSINFORMATIONER

KMD Refusion Stand-alone er rig på funktionalitet. Få det bedste overblik med bl.a. beregning af forskel mellem forventet og modtaget refusion, meddelelser om datafejl og optimeringsmuligheder samt synliggørelse af alle afvigelser via opfølgningsrapporter. Sagsinformationer opdateres automatisk og giver det bedste udgangspunkt for at maksimere indhentning af refusionsbeløb.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her